Nové vestavné sporáky Karma Design

Přejete si vařit a péct v bílé, či nerez?

Před několika týdny představila Karma Český Brod novinky v řadě Karma Design, konkrétně designové odsavače par. Nyní Karma přichází se zbrusu novými vestavnými sporáky, tvořenými kombinací vestavné multifunkční trouby a sklokeramické, či plynové varné desky. Záleží tedy na preferencích každého zákazníka, čemu dává přednost. Každá kombinace je navíc dostupná buď v bílém, nebo nerez provedení. Ovládací prvky desky jsou umístěny vždy na čelním panelu trouby.

 

Multifunkční vestavné sporáky Karma Design nabízejí až šest různých možností pečení, kterých je dosaženo kombinací horkovzdušného ventilátoru a ohřívacích a grilovacích topných těles. Pro každý druh připravovaného pokrmu tak lze zvolit optimální variantu ohřevu. Všechny typy trub jsou vybaveny drátěným programem pro snazší manipulaci s pečícími plechy.

 

Sporák Karma Design - trouba KTG-668 DW a plynová varná deska KHG-600 W

 

 

Ačkoliv do mnohých kuchyní pronikají barevné či alespoň chladně nerezové spotřebiče, zůstává bílá klasika zákazníky stále velmi žádaná. Karma vychází jejich poptávce vstříc kombinací vestavné multifunkční trouby a plynové varné desky. Bílého provedení není u trub Karma Design dosaženo lakováním plechu, ale použitím tzv. ledového skla. Bílá barva je na skle nanesena zespodu, takže nehrozí nebezpečí odření barvy popisu a symbolů na troubě při čištění nebo manipulaci.

 

Sporák má šířku 60 cm, digitální displej a nabízí šest pečících programů. Do trouby lze díky jejímu zvýšenému vnitřnímu objemu vložit plechy o šířce 45 cm. Zajímavostí jsou odnímatelná dvířka trouby (s dvojitým sklem), což výrazně usnadňuje jejích čištění. Sporák dále disponuje digitálním programátorem pro nastavení délky či konce doby pečení.

 

Doporučená maloobchodní cena včetně DPH: 17 780 Kč

 

Sporák Karma Design - trouba KTE-668 DX a sklokeramická varná deska KHE-612 X

 

 

Elegantní nerez, který není potřeba namáhavě čistit po každém doteku. Tak by se dal charakterizovat sporák Karma Design kombinující vestavnou nerezovou troubu a sklokeramickou varnou desku. Povrch je totiž zmatněný, a otisky prstů tak na něm nejsou zřetelné. Trouba disponuje šesti pečícími programy, zvýšeným vnitřním objemem pro plechy o šířce 45 cm, digitálním programátorem pro začátek nebo délku doby pečení a odnímatelnými dvířky trouby (s dvojitým sklem) pro snazší čištění. Všechny čtyři varné zóny na desce jsou Hi-Light, dvě z nich navíc duální. Velikost varné plochy tak lze přizpůsobit větší varné nádobě buď kruhového nebo oválného tvaru. Ohřev je díky tomu podstatně účinnější.

 

Doporučená maloobchodní cena včetně DPH: 23 590 Kč

 

05.10.2007

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444