Nové rodinné domy Villapark Tyršova - poslední volné domy

Exkluzivní bydlení pouhých 30 minut od centra Prahy nabízí rodinné domy v lokalitě  Villapark Tyršova. Projekt probíhá v několika etapách, přičemž první etapa, která zahrnuje 26 tzv.villadomů, je již dokončena a zkolaudována.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Těchto 26 villadomů najdete v klidné okrajové části města Milovice v ulici Tyršova. Na první pohled upoutá moderní architektonický vzhled domů. V okolí projektu se nachází převážně zástavba bytových domů a spousta zeleně, což zaručuje budoucím obyvatelům klid a soukromí. Stavební pozemky jsou v mírně svažitém až rovinatém terénu, orientovány jsou přibližně směrem sever-jih. Noví majitelé mohou bydlet buď ve dvojdomech nebo ve čtyřdomech, vždy s vlastním přístupem z vybudovaných komunikací. Všechny domy mají vlastní garáž, oplocenou zatravněnou zahradu, plynový kondenzační kotel na vytápění a ohřev vody . 1. NP slouží jako garáž a technické zázemí každého domu, je zde obývací pokoj a kuchyňský kout ve 2.NP se nachází 3 pokoje. Součástí každého domu je koupelna v přízemí domu se sprchovým koutem a toaletou a samostatná koupelna s vanou a sprchovým koutem ve druhém podlaží.
Středočeské město Milovice se stává čím dál vyhledávanější lokalitou pro všechny věkové kategorie. Nespornou výhodou Milovic je jejich výborná dopravní dostupnost do Prahy, cesta autem netrvá déle než 30 minut. V rámci Pražské integrované dopravy funguje dobré železniční spojení s Prahou, na Masarykovo nádraží v centru města se dostanete vlakem bez přestupu za pouhých 40 minut.

Milovice nabízí svým obyvatelům hezké a klidné bydlení s plnou občanskou vybaveností. Ve městě se nacházejí supermarkety, restaurace, divadlo, mateřské centrum, dvě základní školy, tři mateřské školy, banky, dětský a praktický lékař, stomatolog, gynekolog, oční lékař a veterinář. V okolí města je krásná příroda, nabízí se široká možnost výběru volnočasových aktivit - výstavba rodinných domů se nachází nedaleko sportovního centra, v místě jsou cyklostezky, fotbalové hřiště, nová tenisová hala, crossová dráha, tenisové kurty nebo golfové hřiště - Benátky nad Jizerou (5km).

Právě nyní nabízí realitní kancelář Evropa - Milovice nové akční ceny villadomů. Cena za m2 je 14.900,-Kč + DPH, v této ceně je zahrnuta kompletní stavba, pozemek i přípojky inženýrských sítí. Cena za RD 160 m2 (obytná plocha a garáž + zahrada) činí 2.726.000,-Kč + DPH.

Poslední dny otevřených dveří v tomto roce, a to 19.11.2011 od 14:00 do 16:00.
Akce: sleva 3% z prodejní ceny při podpisu rezervační smlouvy na dni otevřených dveří.

http://bydleni-milovice.cz/

http://domy-milovice.cz/

http://byty-milovice.eu/

27.04.2011 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444