Mimořádná kvalita nových okenních profilů Gealan S 9000

Se zvyšujícími se nároky na energetické úspory sehrávají při výběru oken stále zásadnější roli technické parametry, které určují jejich celkovou tepelnou prostupnost. Zda do nového či rekonstruovaného domu pořizovat plastová nebo dřevěná okna je pak většinou spíš otázka osobního rozhodnutí každého stavebníka a estetických či stylových požadavků.
 

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Řada kvalitních dodavatelů ostatně nabízí obojí. Firma VORLÍČEK – PLAST, český výrobce plastových oken a dveří nyní nabízí novinku v oblasti plastových okenních profilů - profily z nové řady Gealan S 9000.

 

Společnost VORLÍČEK - PLAST má ve své nabídce dřevěná eurookna, okna plastová, odolné dřevo-hliníkové profily a navíc i špaletová okna, která nalézají využití při rekonstrukci historických objektů a budov v památkově chráněných zónách. Jako rodinná firma působí na našem trhu celých 15 let. Za tuto dobu se rozrostla v prosperující podnik, který zaměstnává kolem stovky kvalifikovaných pracovníků. V moderně vybavené hale ve Zlonicích u Slaného vyrobí kolem 2500 okenních jednotek měsíčně.

 

Kvalitní okna vyžadují také kvalitní montáž

Ve firmě VORLÍČEK - PLAST jsou si vědomi, že sebekvalitnější okenní profily mohou přinést uživatelům zklamání, pokud jsou nekvalitně nainstalovány a pokud k nim není dostupný spolehlivý záruční i pozáruční servis. Proto nabízí kompletní dodávku, počínaje demontáží starých oken, jejich likvidací, přes vlastní výrobu a montáž  až po zednické začištění.

Pro své zákazníky připravila společnost VORLÍČEK - PLAST především širokou nabídku kombinací z profilů německé firmy Gealan a spojuje tak kvalitní osvědčenou značku se spolehlivým zpracováním českého výrobce.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Systém S 9000  - jedinečná statika, skvělé izolační vlastnosti, bohatý výběr dekorů

Novinkou v sortimentu Gealan je systém S 9000, který se pyšní celkovou tepelnou prostupností okna Uw v hodnotě 1,1 W/m2K při standardním zasklení dvojsklem a tepelnou prostupností profilem Uf v hodnotě 0,92 W/m2K. Jedná se o systém s konstrukční hloubkou 83 mm, který sdružuje přednosti středového a dorazového těsnění. Zmíněná konstrukční hloubka, šest profilových komor v rámu a křídle, ocelová výztuha, hloubka vsazeného skla a tři těsnicí roviny zaručují tomuto systému vynikající tepelně izolační vlastnosti, které jej předurčují pro využití v domech stavěných v pasivním standardu. Systém navíc využívá speciální techniky STV® (statické suché zasklení), vyvinuté firmou Gealan. Tato dnes již osvědčená technika spočívá v nalepení skla do profilu křídla pomocí lepicí pásky, přičemž se tuhost tabule skla přenese na křídlo a celý systém tak nabízí výrazné zlepšení statických vlastností. Zásadním přínosem je, že kombinace technologie STV® s běžným ocelovým vyztužením umožňuje zhotovování dosud nerealizovatelných velikostí.

A pokud jsme v úvodu článku zmiňovali individuální nároky a potřeby těch, kteří dávají přednost dřevěnému vzhledu oken, stojí za zdůraznění, že do barevné škály plastových profilů Gealan, z nichž firma VORLÍČEK - PLAST okna vyrábí, patří i  celkem 14 různých velmi kvalitních imitací dřeva. Ty umožní zájemcům získat okna s tradičním vzhledem přírodního dřeva, aniž by museli vzdát výhod, které přinášejí nejmodernější technické prvky systému S 9000.

Společnost VORLÍČEK - PLAST tyto profily nabízí za záváděcí ceny, neváhejte tedy kontaktovat některého z jejích obchodních zástupců, který pro vás zdarma a nezávisle připraví cenovou nabídku.


Více informací: www.plastova-okna-dvere.cz

10.09.2013 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444