Nové lokality společnosti CENTRAL GROUP od září 2006

Společnost CENTRAL GROUP nyní nabízí své zděné rodinné domy a byty celkem ve 24 lokalitách v Praze a okolí. Ceny domů na klíč z nabídky společnosti se pohybují již od 2,8 milionu korun, a to včetně DPH, pozemku a luxusního provedení. Nový byt lze za stejných podmínek pořídit již za 1,5 milionu Kč. Novinkami od září 2006 jsou zejména výjimečné nové byty v Praze 5 – Zličíně, nová lokalita rodinných domů v Újezdě nad Lesy a nabídka stavebních parcel v Praze 6 – Nebušicích. Dále pak další etapy bytů a domů v mnoha stávajících lokalitách.

Výraznou novinkou na trhu nových bytů je projekt Metropole v Praze 5 – Zličíně. Rozsáhlý komplex netradičně architektonicky řešených moderních bytových domů bude realizován v těsném sousedství Zličínského nákupního a zábavního střediska, které novým obyvatelům poskytne bohatý zdroj služeb i zábavy. Tato výjimečná lokalita leží v blízkosti Rozvadovské spojky a přímo na stanici metra B – Zličín. Prodej bytů bude zahájen 18. září 2006, a do listopadu bude možné využít výjimečných zaváděcích cen.


Nová lokalita Zahradní čtvrť v Újezdě nad Lesy rozšíří nabídku společnosti CENTRAL GROUP v Praze 9 o zhruba 90 rodinných domů s pozemky. Zahájení výstavby je plánováno na jaro příštího roku a do konce roku budou všechny domy dokončeny. Vybírat lze z pěti různých typů rodinných domů. Újezd nad Lesy leží na východním okraji Prahy, 15 minut autem do centra a s dobrou dopravní dostupností veřejnou hromadnou dopravou. Ceny domů v Zahradní čtvrti začínají od 3,9 milionu Kč včetně pozemku a DPH.


Pro zájemce o koupi pozemku připravil CENTRAL GROUP nabídku čtrnácti plně zainvestovaných parcel v lokalitě U Purkrabského háje v Praze 6 – Nebušicích. Veškeré inženýrské sítě a komunikace se zde v současné době dokončují a ceny se pohybují od 5.690 do 6.590 Kč/m². Novinkou jsou rovněž další parcely v Líbeznicích u Prahy s cenami od 1.390 Kč/m².


Dalšími fázemi pak pokračuje prodej ve dvou lokalitách luxusních bytů - Rezidenci Panorama v Praze 5 – Radlicích a v Rezidenci Park Hostivař v Praze 10 – Zahradním Městě. Exkluzivní byty jsou zde navrženy v provedení REZIDENCE. Samozřejmostí jsou například velmi kvalitní dřevěná eurookna, dřevěné vstupní dveře, dřevěné třívrstvé podlahy ve všech obytných místnostech, luxusní koupelny s podlahovým přitápěním. V rámci nadstandardních správcovských služeb bude na Zahradním Městě recepce a nonstop bezpečnostní služba s napojením na pult centralizované ochrany a v Radlicích bezpečnostní kamerový systém. Ceny se pohybují od 39.600 do 70.900 Kč/m². Nová etapa bytů jde do prodeje také v Praze 10 – Pitkovicích, a to jak v lokalitě Nové Pitkovice, tak Panský Dvůr.


Novou podzimní nabídku doplňují další etapy prodeje rodinných domů V Praze 8 – Březiněvsi v lokalitě U Bořanovického lesa, v Praze 10 – Dubči, v lokalitě K Pramenu, v již zmíněných Pitkovicích v Praze 10, a v nejprodávanější lokalitě Nová Bašť v Líbeznicích u Prahy. Vybírat je možné z mnoha typů tradičnějších i moderních řadových domů, dvojdomů a samostatně stojících staveb.


Podrobnější informace naleznete na internetových stránkách www.central-group.cz

06.09.2006

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444