Nové chladničky od Electroluxu: nadchnou vás funkcemi, jednoduchým ovládáním i chytře řešeným prostorem

Společnost Electrolux představuje letošní novinky v segmentu chlazení. V nové nabídce kombinovaných chladniček najdete několik vysoce výkonných modelů s mnoha užitečnými funkcemi, které udrží vaše potraviny déle čerstvé. S novými chladničkami navíc ušetříte energii a díky vylepšenému vnitřnímu provedení i prostor.

Chladnička pro zásoby na celý týden

Nové modely chladniček od společnosti Electrolux najdou využití v každé domácnosti. Nabízí objemný vnitřní prostor, do kterého se bez problému vejde i týdenní nákup.

Všechny nové chladničky jsou vybaveny beznámrazovou technologií TwinTech® s funkcí MultiFlow pro déle trvající čerstvost. Díky optimální teplotě, vlhkosti a cirkulaci chladného vzduchu vaše potraviny vydrží čerstvé až o 7 dní déle. Navíc díky beznámrazovému systému již nikdy nebudete muset chladničku odmrazovat.

Chladničky Electrolux spadají do energetické třídy A++ (modely EN3854POX a EN3889MFX dokonce do třídy A+++), a jsou tudíž vysoce energeticky úsporné. Některé z nových modelů chladniček (modely EN3454MFX, EN3854MF a EN3889MFX) ale mimo energie šetří i prostor.

Využívejte prostor - uskladňujte potraviny i na dveřích

Unikátní systém CustomFlex umožňuje kreativní a flexibilní uspořádání potravin v prostoru dveří. S pohyblivými dveřními přihrádkami v různých velikostech si můžete úložný prostor uzpůsobit podle svých potřeb. Na dveřích všech nových chladniček najdete LCD displej s jednoduchým dotykovým ovládáním. Vnitřní prostor je osvětlen LED žárovkami pro lepší přehled o potravinách v chladničce.
Unikátní systém CustomFlex
Unikátní systém CustomFlex

Při vybalování většího nákupu jistě oceníte funkci Shopping, která rychle zchladí potraviny po delším otevření dvířek. Další vychytávkou je chytrý systém pro svobodu při ukládání potravin do chladničky. Vaše jídlo zůstane čerstvé a svěží, ať ho uložíte kamkoli, protože inteligentní systém FreeStore® dopraví chladný vzduch všude, kde je ho třeba.

Unikátní systém CustomFlex
Unikátní systém CustomFlex

Chladnička, která kontroluje vlhkost, teplotu i nežádoucí pach

Pro náročnější hospodyňky jsou určeny modely (EN3486MOX a EN3889MFX) s rozšířenými funkcemi pro zachování čerstvosti a chuti potravin. Šikovná přihrádka CrispFresh™ s kontrolou vlhkosti udrží ovoce a zeleninu křupavou mnohem déle. Stejně užitečná je i přihrádka FreshZone®, ve které je o 15 % nižší teplota než ve zbytku chladničky, a potraviny v ní tak vydrží svěží po delší dobu. Filtr TasteGuard® z přírodního uhlí navíc zaručuje, že v chladničce nejsou žádné nepříjemné pachy.

S novými technologiemi přichází i nový vzhled chladniček. Vylepšené vnitřní uspořádání, moderní madla a nadčasové nerezové provedení dveří s povrchovou úpravou proti otiskům prstů činí z chladniček Electrolux zcela designové kousky (modely EN3454MFX, EN3454MOX, EN3454NOX, EN3486MOX, EN3854MFX, EN3854NOX, EN3854POX a EN3889MFX). K dostání jsou však i chladničky v klasickém bílém provedení (modely EN3454NOW a EN3854NOW). 

Více na www.electrolux.cz
09.04.2015 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444