Nové bydlení v Praze

Moderní, architektonicky promyšlené, z hlediska uživatelů přívětivé a zároveň energeticky úsporné bydlení je základním rysem všech dosavadních rezidenčních developerských projektů společnosti Trigema. Důraz na ekologické vlastnosti staveb klade i ve své nejnovější nabídce.

Trigema patří k developerům, jimž se vyplácí vcítivý přístup k budoucím obyvatelům jejích bytových domů, soustavná sebereflexe i reflexe realitního trhu. Svým zákazníkům tak za dostupné ceny nabízí pohodlné, velmi kvalitní byty se všemi výhodami a vymoženostmi moderního  bydlení. Projekty jsou umístěny v příjemných lokalitách a jsou komponovány jako celky tak, aby plnily také společenskou funkci.

2Barevné Letňany - 3. etapa

Rezidenční projekt Barevné Letňany úspěšně navazuje na své předchozí dvě etapy a stejně jako ony vychází vstříc poptávce po ekologickém bydlení. K dosažení komfortního a především energeticky úsporného bydlení bylo opět využito těch nejmodernějších technologií. Bytový soubor 4 domů je vystavěn ve standardu nízkoenergetických staveb. Díky vestavěnému systému vzduchotechniky s výkonnými rekuperačními jednotkami a vysoce kvalitním stavebním materiálům byty splňují nároky na co nejmenší náklady na zajištění provozu.  

Koncept ekologického bydlení je podpořen i lokalitou, do které jsou Barevné Letňany zasazeny. Komplex se nachází v klidném prostředí Letňan, v blízkosti Leťnanského lesoparku, v místě vhodném pro rodiny s dětmi i aktivně žijící obyvatele. Specialitou projektu je ohrazená zelená zóna, ve které si děti mohou hrát v bezpečné vzdálenosti od ulice. 

 
SMART - chytré bydlení v Nových Butovicích
SMART byty Nové Butovice - to je nové bydlení pro ty, kteří chtějí žít komfortně a zároveň v souladu s přírodou. Byty se nacházejí v atraktivní lokalitě v blízkosti stanice metra, a přesto v prostředí obklopeném zelení.

Projekt SMART byty Nové Butovice splňuje standardy energeticky úsporných staveb. Obyvatelům nové byty nabídnou moderní stavební řešení šetrná k přírodě a díky inteligentím systémům pohodlné, bezproblémové  a především finančně úsporné užívání bytu. Chytrá technologie dokáže ohlídat provoz všech připojených spotřebičů i během nepřítomnosti majitelů nebo umožňuje pohodlné ovládání světel a teploty v jednotlivých místnostech. 

 
29.08.2014 | redakce Bydlení.cz
  • Trigema a.s.

    Trigema je developerskou společností s přesahem do dalších aktivit. Výsledkem developerské práce jsou bytové domy Chytrého bydlení , které jsou v současnosti nabízeny už ve třech kvalitativních úrovních. Vedle té základní je to Plus a Premium.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444