Nové bydlení na Novém náměstí v Uhříněvsi

Projekt oceněn tím nejdůležitějším - zájmem lidí

Poslední byt projektu „Nové bydlení na Novém náměstí“ v Uhříněvsi, který realizovala developerská divize společnosti Metrostav a. s., byl prodán, a to pouhé dva měsíce po kolaudaci, která proběhla na konci loňského roku. Zájem lidí o nové bydlení nedaleko širšího centra hlavního města poukázal na úspěšnost projektu, který dotvořil novou tvář Nového náměstí v centru Uhříněvsi.

Uhříněves je dnes plnohodnotnou rezidenční částí Prahy. Spolu s významem Uhříněvsi stoupá i zájem o bydlení v této lokalitě, která v sobě spojuje výhody města s volností venkova.

Developerská divize společnosti Metrostav a. s. výrazným dílem přispěla k dokončení centrální části Uhříněvsi, kde Nové náměstí s radnicí, poliklinikou a dalšími službami doplnila novým bydlením, jehož kolaudace proběhla v listopadu loňského roku. V tuto chvíli je již všech 66 bytů prodáno. Nový bytový dům přímo sousedí s občanskou vybaveností a navíc v jeho parteru vznikla nová pestrá nabídka obchodních prostor, které ještě více paletu dostupných služeb obohatily.
„Noví majitelé bytů, z nichž někteří našli svůj nový domov v Uhříněvsi již o Vánocích, se ze svého bytu dostanou na Václavské náměstí s využitím Pražské integrované dopravy za 20 minut. Přitom se večer vracejí domů, kde najdou pohodu a klid městské části, které nechybí žádná důležitá služba,“ říká Martina Huclová, marketing & PR manažerka společnosti Metrostav a.s.; Divize development. „Do přírody je to přitom coby kamenem dohodil, do Průhonického parku necelé 4 km.“
03.03.2008 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444