Nová vana Rosa 95 se vejde i do opravdu malé koupelny

Trhu s nemovitostmi dnes dominují především menší byty, ve kterých se obytné místnosti velmi často zvětšují  na úkor sociálního zařízení. Na koupelnu pak většinou zbývá průměrně kolem 3,5 m². Není to mnoho, ale naštěstí je tu nový koncept rosa 95, který i z malé koupelny udělá místnost krásnou a praktickou.

Koncept Rosa 95 od firmy RAVAK je založen na maximální praktičnosti. Základ tvoří nová vana Rosa 95, která je třetí z řady nejoblíbenějších asymetrických van u nás. Oproti vanám Rosa I a Rosa II je na šířku o 10 cm menší, ale o jedinečné vlastnosti celé řady, jako jsou velký vnitřní prostor a pohodlné sedátko, nepřišla. Vana Rosa 95 je tedy široká 95 cm a díky tomu se vejde i do opravdu malých koupelen.

Nová Rosa 95 je k dispozici ve dvou velikostech – 150 a 160 cm. Díky originálnímu vnitřnímu designu vana poskytuje dostatek pohodlí nejen pro koupání, ale pokud ji doplníte o vanovou zástěnu, tak i pro sprchování. K vaně si můžete v rámci Konceptu Rosa 95 pořídit také umyvadlo nebo praktický nábytek.

Jak umyvadlo, tak nábytek nabízejí dostatek odkládací plochy, takže budete mít po ruce vždy vše, co v koupelně potřebujete. Umyvadlo i nábytek jsou vyráběny ve stejném designu, který kopíruje tvar vany. Dohromady tak vytvoří ve vaší koupelně praktický a designově sladěný celek. Nábytek je nově nabízen ve třech barevných kombinacích bílá lesk / bílá lesk, bílá lesk / bříza a bílá lesk / Strip Onyx (barvy dvířek / korpusu).
22.04.2011

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444