Nová kolekce podlahovin Thermofix přináší na trh 21 nových vzorů

Dekor: Jasan tmavý

Dekor: Jasan tmavý

Společnost Fatra, a.s. patří na našem trhu mezi přední výrobce vysoce kvalitních podlahových krytin. Hlavní pozornost soustřeďuje na vinylové podlahové krytiny, zejména na luxusní vinylové dílce nesoucí název Thermofix. Fatra při výrobě neustále usiluje o zvyšování odolnosti a také vylepšení vzhledu podlah. A právě nyní uvádí na trh rozšířenou nabídku vinylových dílců Thermofix.

Nejúspěšnější vzory minulých let byly obohaceny o 21 zbrusu nových a k výběru je tedy 52 dekorů věrně imitujících nejen dřevo, ale i kámen a nově i koberec.

Představujeme luxusní vinylové dílce Thermofix
Jedná se o velmi kvalitní vinylovou heterogenní podlahovinu, oblíbenou po celém světě. Fatra, a. s. při výrobě využívá receptur, které neobsahují ftalátová změkčovadla. Nové dekory podlah Thermofix tento zákazníky vyžadovaný trend splňují, čímž dochází k významnému vylepšení produktu po stránce zdravotní a hygienické.

Luxusní vinylová podlahovina Thermofix má řadu výhod. Vyžaduje minimální péči, je odolná nejen proti opotřebení, ale také k vlhkému prostředí, tudíž vhodná i do koupelen a velmi dlouho si zachovává originální podobu. Neméně důležitý je také dobrý teplotní vjem, či velmi nízká úroveň hluku. Thermofix je možné aplikovat do místností s podlahovým vytápěním. Materiál reaguje na prohřívání rychleji než většina ostatních podlahových krytin. 

Dekor: Dub bělený 
Jaké vzory nabízí nová kolekce?
Z široké nabídky věrně imitujících dřevěné vzory si vybere opravdu každý. Zcela nové jsou například vzory Dub selský, Ořech bělený, Dub caramel či chocolade, Jabloň divoká, Borovice history, milk, nebo mediterian atd. Dokonalý vzhled propůjčuje těmto dekorům vylepšené vrásnění dezénu, které je k nerozeznání od pravé přírody. Na první pohled i dotek již nemáte šanci poznat, co je vinyl a co dřevo.

Vzory kamene byly rozšířeny o tři nové dekory –  v odstínech šedé jsou to Břidlice stříbrná a Břidlice kov. Jemný, světle béžový odstín nese vzor Mramor, který v interiéru dokáže navodit pocit čistoty.

Dekor: Jabloň divoká, světlá
Velkou novinkou celé kolekce jsou také 2 dekory v imitaci koberců – Weave a Stripe. Weave je svou stříbrnošedou barvou a zajímavým dekorem přímo stvořen pro extravagantní interiéry. Harmonický textilní dekor, který je díky svému tlumenému vzhledu ideální kombinovat se dřevem v barvě jeho béžových pruhů, se potom nazývá Stripe.

Vinylové dílce se vyrábí v rozměru 900 x 150 mm (u imitace dřeva) a 900 x 300 mm, či 450 x 450 mm (u imitace keramické dlažby a textilu).

Více informací o nové kolekci vč. katalogu Thermofix 2015-2017 ke stažení, najdete na našem webu www.fatrafloor.cz.
28.01.2015 | PR
  • Fatra, a.s.

    Společnost Fatra představuje na celoevropském trhu důležitého hráče v oboru plastikářského průmyslu. V České republice zaujímá na pozici zpracovatele plastů PVC, PE, PP a PET dominantní podíl na trhu. Fatra, a.s. je jediným českým výrobcem vinylových podlah.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444