Noc designu

Doprovodný program veletrhu Mobitex 2007 se zčásti odehrává i za branami brněnského výstaviště. Včera se uskutečnila Noc designu v Brně, do níž se zapojily galerie, studia, showroomy, obchody a kavárny, které nabízejí kvalitní design a zabývají se životním stylem. Hosté Mobitexu a všichni zájemci o problematiku designu si mohli prohlédnout prezentaci více než dvaceti subjektů.

Noc designu začínala v brněnské Galerii Design centra ČR, kam řadu návštěvníků přilákala také vernisáž jedinečné výstavy nazvané Obzory českých textilií. Tato rozsáhlá výstava zachycuje současný stav českého textilního průmyslu, který prochází náročným obdobím restrukturalizace. Textil představuje jako fenomen pro laiky překvapivě širokého užití a na stránkách BYDLENÍ.CZ se k ní ještě podrobněji vrátíme. Pro tuto chvíli nabízíme hrst obrázků z včerejšího večera, na němž se mj. sešla řada významných osobností designu jako Jiří Pelcl, Hynek Maňák, či Milan Knížák a kde nechyběl ani čestný host Mobitexu Peter Maly.


    

  


 


 


 

15.03.2007 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444