Najdete na FOR ARCHu III.

Foto: e-stav.cz

Foto: e-stav.cz

Zvládnout expozice všech vystavovatelů za jednu návštěvu je nemožné. Pokud si chcete nechat poradit s výběrem toho, co by pro vás bylo zajímavé vidět,  můžete využít informační stánky v největších halách letňanského výstavního areálu (1 a 2) a u obou vstupů. Pár tipů Vám také dnes nabízí i redakce BYDLENÍ.CZ. 

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Nova 112

Nova 112 - hit v nabídce Atria

Své produkty, služby a aktivity představuje na FOR ARCHu také firma ATRIUM, dodavatel montovaných rodinných domů s dřevěnou nosnou konstrukcí. Tato firma, která klade stále větší důraz na individuální přístup k jednotlivým zakázkám, nabízí ve svém katalogu několik desítek typových projektů ve čtyřech základních liniích. Favoritem se u zákazníků stal typ  NOVA 112, příjemný bungalow o obytné ploše necelých 112 čtverečních metrů, který se dočkal již mnoha realizací.
Problém mikroklimatu budov, který se stává stále naléhavější s rostoucí nutností energetických úspor a zároveň přibýváním alergických onemocnění, pomáhá účinně řešit decentrální systém větrání inVENTer německé firmy  Öko-Haustechnik, který Atrium na veletrhu rovněž prezentuje. Tento systém s účinností zpětného zisku tepla až 92 % je použitelný pro novostavby i stávající objekty, lze jej snadno umístit do obvodových stěn, představuje velmi nízké provozní náklady a velmi snadno se udržuje.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Komínové hlavice Lomanco

ABC - světlo a čerstvý vzduch


Venkovní expozice společnosti ABC - American Bohemian Corporation  (stánek 7V18) umožňuje předvést všechny vystavované výrobky v praxi. Tato firma zajišťuje úplnou technickou podporu v oblasti ventilace a odvětrání střešních plášťů, šachet panelových domů i  interiérů samoodtahovými turbínami Lomanco s komínovými hlavicemi. Tyto turbíny ke své činnosti nepotřebují elektrickou energii, v létě omezují přehřátí domu, v zimě odvětrávají přebytečnou vlhkost. Společnost dále nabízí světlovody  Sunpipe, které představují revoluční způsob přenosu denního světla z povrchu střech do tmavých místností. Přímo u stánku ABC -  American Bohemian Corporation  si klempíři mohou vyzkoušet kvalitu a funkčnost klempířských strojů VanMark.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Stánek společnosti Bemett

Nové bydlení s novou hypotékou

Ti, kdo hledají možnosti vlastního bydlení, by neměli přehlédnout stánek společnosti BEMETT (hala 1, č. E 5), která mezi svými novinkami nabízí mj. byty ve zděném bytovém domě v Jinočanech u Prahy, vzdálených jen 3 km od Zličína. Tento dům je vlastně první částí obytného souboru, který vyroste v lokalitě Nad hřištěm nedaleko centra obce. Celý obytný soubor bude zasazen do pozvolného jižního svahu dole zakončeného alejí vzrostlých topolů, které utvoří pomyslnou zelenou hradbu oddělující starou a nově plánovanou zástavbu. První plánovaný dům poskytne byty o podlahové ploše 40 m2 (2+kk) do 80 m2 (3+kk). V základní ceně je zahrnuto nadstandardní vybavení.
Novinkou je také HYPOTÉKA BEMETT, kterou společnost BEMETT pro své klienty připravila ve spolupráci s Českou spořitelnou, a.s. Při koupi nového bytu vám postačí pouze záloha 50.000 Kč a poté měsíčně splácíte úvěr ve výši od 4.062 Kč. Navíc získáte zvýhodněnou úrokovou sazbu a nižší poplatek za vyřízení hypotečního úvěru.

23.09.2005

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444