Niveko - báječné koupání před Vašimi okny

Společnost Niveko vyrábí a dodává celoplastové bazény s úplným technickým vybavením a příslušenstvím. Bazény jsou určeny pro zapuštění do terénu a dodávány v různých tvarech podle přání zákazníka. Všechny tvary se vyrábí ve dvou typech se skimmerem nebo přelivovým žlábkem.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
U přelivových bazénů je hladina vody v úrovni horní stěny bazénu, zatímco bazény se skimmerem jsou naplněny maximálně 10 cm pod horní obrubou bazénu. Všechny bazény jsou vyráběny z polypropylenu, stabilizovaného proti působení UV záření. Materiál je zdravotně nezávadný a odolává změnám teplot. Vyrábějí se ve třech barevných variantách: ledově modré, blankytně modré a bílé. Bazény jsou osazovány technologií ASTRAL.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Základni, konstrikčně jednodušší varianta s menším počtem silných statických výztuh se jmenuje DELFÍN. Tento typ bazénu je navržen s ohledem na nižší pořizovací náklady, před osazením se však musí obetonovat. Druhým typem je bazén NIVA, ten je navržen a konstrukčně vyřešen jako samonosný, při osazování tedy není třeba betonáže. Počet, síla a rozmístění statiských výztuh je zde navrženo ve větším rozsahu než u bazénu DELFÍN.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Bezény DELFÍN a NIVA jsou osadit bez obruby nebo s obrubou. Při osazení bez obruby je bazén určen do úrovně upraveného terénu, volitelně může být vybaven trubkovým lemem. Je to vhodné řešení pro interiérové bazény, případně pro bazény zastřešené. 5ešení s obrubou je hojně využívané u zahradních bazénů, kdy horní lem bazénu je osazen dle přání zákazníka o 10 až 15 cm nad úrovní terénu. Tato varianta do jisté míry zabraňuje nošení nečistot do bazénu. Bazén s přelivem je nejmodernější provedení bazénu, které především v kombinaci s dnovými tryskami tvoří optimální řešení z hlediska účinnosti filtrace a uživatelského komfortu. Bazén je osazován do výšky upraveného terénu a je nabízen pouze v kombinaci s konstrukčním řešením NIVA.
26.05.2003 | Martin Vápeník

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444