Neztrácejte čas. Refinancuje svou hypotéku pohodlně online a ušetřete až dvě splátky ročně

Refinancování hypotéky není žádná věda, s UniCredit Bank to zvládnete doslova několika kliknutími. Stačí zajít na UniCreditShop.cz, kde snadno a rychle projdete všechny kroky včetně zaslání potřebných dokumentů. Podmínky hypotéky vám schválíme expresně do 48 hodin. Jedinečnou úrokovou sazbu již od 1,69 % ročně si tak můžete užívat už během pár dnů. Bez zbytečného papírování a bez poplatků.

Úrokové sazby jsou dnes o pěkných pár procent níže než před pěti lety. Refinancování hypoték je proto hitem. Podle nedávného průzkumu UniCredit Bank každý druhý Čech, který již hypotéku splácí, přemýšlí, jestli by jinde nezískal lepší podmínky. A více než třetina to již zkusila. Přidejte se k nim. Díky výhodné úrokové sazbě a nulovým poplatkům za poskytnutí a vedení úvěru můžete u UniCredit Bank ušetřit až dvě splátky ročně.

Kromě výrazné úspory peněz navíc ušetříte i čas. Refinancovat svou hypotéku totiž můžete kdykoliv a odkudkoliv na bankovním eshopu UniCreditShop.cz. „Všechny potřebné dokumenty jednoduše naskenujete nebo vyfotíte mobilem a bezpečně a pohodlně nahrajete na web. Obvykle akceptujeme původní odhad nemovitosti, jinak poskytneme nový zdarma. Při zjednodušeném refinancování navíc klienti nemusí dokládat příjem,“ vysvětluje Carmelo Minardi, ředitel Multi-Channel Banking UniCredit Bank.

Refinancování online je tak velice rychlé, pohodlné a jednoduché. Pokud byste ale potřebovali s čímkoliv pomoci, k dispozici je vám specializovaná online bankéřka. Ta vás ráda celým procesem provede a pomůže, kde si nebudete vědět rady. Po obdržení všech potřebných údajů a dokumentů UniCredit Bank garantuje expresní schválení do 48 hodin. Na vybranou pobočku pak již zajdete jen podepsat připravenou smlouvu.

Získat novou hypotéku s jedinečnými podmínkami tak můžete již během necelého týdne. Stačí třeba po rodinné poradě u nedělního oběda sednout k počítači, a již v pátek můžete splácet výrazně méně. „V refinancování hypoték je však UniCredit Bank velice flexibilní. Podmínky úvěru vám po předschválení garantujeme až 12 měsíců. I když vám třeba fixace stávající hypotéky končí až za několik měsíců, nemusíte na nic čekat. Současnou nízkou úroveň úrokových sazeb si tak můžete pojistit již dnes,“ dodává Carmelo Minardi.

S variabilní sazbou nebo tříletou fixací získáte nejvýhodnější úrokovou sazbu již od 1,69 % ročně. Úvěr s pětiletým fixačním obdobím UniCredit Bank nabízí se sazbou od 1,79 % p. a. Ani v jedné variantě vás nečekají žádné poplatky za poskytnutí ani vedení úvěru. Mimořádné splátky bez poplatku, a to ve výši až 20 % z jistiny ročně jsou samozřejmostí.

Převeďte si svou hypotéku k UniCredit Bank online již dnes, navštivte  
04.11.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444