Nezapomínejte na relaxaci po saunování

I když jsme si pěkného léta užili dostatek, s nastupujícím podzimem nám budou příjemné teploty chybět. Své tělo můžeme prohřát a očistit během saunování. A to dokonce i doma, ve vlastním malém wellness centru.

Pro domácí saunu se rozhoduje stále více lidí. Je to dáno uspěchaným životním stylem. V práci na nás bývají kladeny stále vyšší nároky a nám schází volný čas potřebný k vlastním aktivitám a odpočinku. Snadné řešení představuje domácí sauna, kterou můžeme navštívit v jakoukoliv hodinu. 
 

Sauny do každého prostoru

Od pořízení domácí sauny mnohé z nás odrazuje nedostatek prostoru. Současná nabídka saun však obsahuje kabiny mnoha rozměrů, které se snadno přizpůsobí vašemu bydlení. Sauny se instalují do rodinných domů, na zahrady, ale ani panelákové byty nejsou výjimkou. „Ano, malé sauničky o rozměrech třeba 120 x 110 cm realizujeme i v malých panelových bytech. Většinou jsme na chodbě, v rekonstruované koupelně, ale také v ložnici,” sděluje pan Kalivoda ze společnosti Dyntar, spol. s r.o.  
 

 

Mít čas jen pro sebe!

Berte saunování jako investici do svého zdraví. Nespěchejte a užívejte si čas, který jste si vyhradili pro sebe. Po době strávené v sauně bývá doporučováno ještě nějakou chvíli v klidu relaxovat. Ve wellness centrech jsou připraveny zvláštní místnosti, odpočívárny, kde můžeme vstřebat požitek ze saunování a jeho účinek na naše zdraví ještě zvýšit. 
 

Vytvořte si odpočinkovou zónu i u vás doma

Ani v domácích podmínkách se nemusíte relaxace po saunování vzdát. A nemyslíme tím, že byste si měli lehnout na gauč v obýváku a pustit televizi. Pro skutečně kvalitní odpočinek společnost Dyntar navrhla relaxační saunové lehátko ORGANIC PLUS

Je vytvořeno s ohledem na maximální funkčnost a ergonomii. Zdravotní hledisko je při saunování na prvním místě, proto bychom na něj neměli zapomínat ani při následné relaxaci. Společnost Dyntar věnuje ergonomii saunového nábytku dostatečnou pozornost. Ergonomické tvarování lehátka člověku poskytuje dokonalou oporu, při které tělo leží ve správné poloze vhodné k odpočinku. Navíc je lehátko osazeno masívními tyčemi (30 mm), které příjemně masírují záda a zadní část noh.

Lehátko je kompletně vyrobeno ze severského smrku. Vedle funkčnosti oceníte také jeho design. Saunové lehátko ORGANIC PLUS se stane vkusným doplňkem vašeho domácího wellness centra.

20.09.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • Dyntar, spol. s.r.o.

    Firma Dyntar, spol. s.r.o. patří mezi přední výrobce originálních saunových kabin nejen v ČR, ale i v Evropě. Vyráběné sauny do interiéru, ale i venkovní sauny vždy navrhuje dle přání a potřeb zákazníka a využívá své vlastní technologické zázemí k realizaci originálních saunových kabin, které se vyznačují jedinečným rukopisem precizního a současně nadčasového designu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444