Nerezové doplňky do koupelen

Koupelnové doplňky tuzemské společnosti GOZMETAL jsou vyráběny z mosazi a povrchově upravovány chromováním. Tato úprava umožňuje poskytovat na tyto výrobky desetiletou záruku i přesto, že se nacházejí ve vlhkém prostředí.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Společnost GOZMETAL nabízí svým zákazníkům bohatý výběr zrcadel, poliček, držáků, věšáků a dalších chromovaných doplňků do koupelen. V kombinaci chromované mosazi s čirým sklem jsou vyráběny některé poličky a držáky. Mezi novinkami najdeme například krásnou magnetickou mýdlenku, držák na ručníky nebo držák s WC štětkou. V roce 2000 zahájila společnost pod názvem REHA program výrobu bezpečnostních madel, sklopných úchytů a sedátek do sprch, které jsou určeny pro handicapované spoluobčany.
12.05.2003 | Věra Růžičková

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444