Nepřehlédněte na veletrhu

KORADO - Kvalitní a stylová otopná tělesa pro 21. století

Daleko za námi je již doba, kdy jsme mohli v bytech či domech narazit pouze na jeden či dva typy otopných těles. Dřívější poněkud jednotvárnou produkci vystřídaly v současnosti moderní otopné stěny, které v interiérech velkou měrou přispívají k celkové harmonii obytného prostoru.

Široký výběr tvarů a barevné variace otopných stěn vyniknou jak v rodinném domě, tak v moderním městském bytě, jehož vstupní halu ohřeje a prosvětlí praktický model otopné stěny se zabudovaným zrcadlem.

Otopné stěny z České Třebové jsou schopné uspokojit i náročné zákazníky, kteří upřednostňují jedinečnost a estetičnost provedení. Investice do nákupu bytu a do jeho vybavení dnes čím dál více lidí chápe také jako výhodný způsob uložení finančních prostředků. Tento vklad je pak v budoucnosti zhodnocen i v návaznosti na kvalitu a výjimečnost interiéru pořizovaného bytu.

Otopné stěny KORATHERM firma KORADO nabízí ve třech základních provedeních.

Provedení KORATHERM VERTIKAL a VERTIKAL-M představují dokonalé spojení moderního designu s efektivním sdílením tepla ve vytápěné místnosti. Otopné profily jsou uspořádány svisle, připojení na otopnou soustavu je boční, případně spodní.

Provedení KORATHERM HORIZONTAL a HORIZONTAL-M je vhodné zejména pro vytápění prostor s velkými prosklenými plochami jako jsou panoramatická okna, výkladní skříně nebo stále oblíbenější zimní zahrady. Otopné profily jsou uspořádány vodorovně a připojení je vždy spodní.

Nejnovější model, KORATHERM REFLEX, naši zákazníci ho ocení zejména jako praktický doplněk vstupních hal a předsíní, neboť je tvořený vertikální otopnou stěnou doplněnou zrcadlem. Připojení je pak boční.

Montáž všech typů otopných stěn KORATHERM je možná na stěnu, u vybraných provedení i přímo na podlahu interiéru.
Bližší informace o všech typech otopných stěn KORATHERM, včetně podrobných technických parmetrů, naleznete od 22. do 26. dubna v expozici firmy Korado na výstavě SHK Brno 2008 v pavilonu F (stánek č. 044) nebo také na internetových stránkách www.korado.cz, kde si můžete sami vybrat těleso dle vašich potřeb.
18.04.2008 | PR
  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444