Neodolatelné dekorace a bytové doplňky ve skandinávském stylu v e-shopu Bella Rose

Soutěž o poukaz

Nestárnoucí skandinávský design s čistými liniemi, s tradičním důrazem na tvar, detail a funkčnost má řadu příznivců po celém světě, včetně České republiky. Díky e-shopu společnosti Bella Rose, specialisty na dekorace a bytové doplňky inspirované romantikou venkova a elegancí skandinávského designu, mohou vybírat z atraktivní nabídky kdykoliv a kdekoliv.

Nákup je opravdu pohodlný, na přehledně uspořádaných stránkách je zboží členěno hned podle několika kritérií, například podle ceny, místností, které chcete zařídit či ozdobit, a samozřejmě i podle značek. Originální porcelán a textil Green Gate, stylový skandinávský design od Madam Stoltz, luxusní doplňky Lisbeth Dahl, kolekce andělů a figur Willow Tree, hravé a invenční doplňky a dekorace Maileg. Stačí si jen vybrat.

E-shop Bella Rose je na trhu více než tři roky, byl prvním internetovým obchodem zaměřeným na prodej skandinávských vintage značek a ve svém oboru zůstává leaderem na trhu. Díky spokojenosti zákazníků je
držitelem prestižního certifikátu Ověřeno zákazníky.
Bella Rose se daří uvádět na český trh nové zahraniční značky. Je například exkluzivním internetovým prodejcem unikátních interiérových doplňků, dekorací a nábytku dánské značky Hübsch. Hübsch znamená německy „krásný" a především – v symbolu Ü je skrytý smajlík, úsměv, který vyjadřuje celkovou filozofii firmy – přinést všem trochu radosti a úsměvu do života.

bydlinek

Soutěž

Odpovězte na následující otázku a získejte jeden ze tří poukazů k nákupu v internetovém obchodě Bella Rose v hodnotě 500,- Kč. Soutěž potrvá do 11. února 2013.

Soutěž byla ukončena. 

09.01.2013

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444