Nenechte si utéct výhodnou hypotéku

Foto: Česká spořitelna

Foto: Česká spořitelna

Žít ve svém, nebo se spokojit s podnájmem? Postupně si splácet vlastní bydlení, nebo platit za něco, co nikdy nebude vaše? Rozhodnout se pro koupi bydlení je velký krok. Doba však přeje hypotékám.

Bydlení ve vlastním má samozřejmě své neoddiskutovatelné výhody. Investujete do vlastního a zároveň se zajišťujete na stáří. I když s sebou hypotéka nese závazky, nakonec se oproti běžnému nájmu vyplatí. Hypoteční centrum upozorňuje na historicky nejnižší úrokové sazby a nízké ceny nemovitostí – faktory, které přejí pořízení hypotéky.

Jedním z nejlepších poskytovatelů v nabídce hypoték je Hypotéka Česká spořitelny. U České spořitelny jsou sazby opravdu nízké a začínají od 1,85 % ročně.

Výhodná hypotéka s odhadem nemovitosti zdarma


Pokud o pořízení nemovitosti do osobního vlastnictví vážně uvažujete, uzavření hypotéky zbytečně neodkládejte. Nyní totiž máte možnost získat opravdu příznivé podmínky.

Hypotéka svobodně

Česká spořitelna si uvědomuje, jak náročné rozhodnutí hypotéka představuje. Aby vám pomohla finanční situaci držet pod kontrolou, nabízí speciální Svobodnou hypotéku, která svým flexibilním nastavením pomáhá klientům reagovat na různé životní situace. Seznamte se s výhodami:

  • Získali jste novou práci a s ní i lepší plat? Nebo se naopak musíte vypořádat s neočekávanými výdaji? Svobodná hypotéka umí reagovat na aktuální finanční situaci ve vaší rodině. Pomocí služby Variabilita splátek si můžete zvýšit i snížit výši splátek až o 30 %, a tak ji rychleji doplatit nebo splátky naopak snížit. 
  • Rádi byste hypotéku splatili rychleji? Svobodná hypotéka umožňuje vkládání mimořádných splátek, a to dokonce i během fixace.
  • Foto: Česká spořitelna  
    Foto: Česká spořitelna  
    O hypotéce možná uvažujete v době, kdy ještě bydlíte v pronajatém bytě a platíte nájem. Svobodná hypotéka vám umožňuje splácet až po 3 měsících, až se přestěhujete do vlastního bydlení. 
  • Potřebujete peníze rychle investovat do něčeho potřebného? Splátku Svobodné hypotéky si můžete na 3 měsíce přerušit.
  • Plánujete prodej starého bydlení, abyste měli na nové? Díky Svobodné hypotéce máte 2 roky na to, abyste vše vyřešili. Zatímco se vaše nové bydlení staví, v klidu bydlete ve starém.

Proč platíte nájem, když můžete bydlet levněji ve vlastním? 


Příklady, jak se pořízení hypotéky oproti nájmu vyplatí:
22.02.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444