Největší studio s kancelářským nábytkem v Brně

Od června je v Brně otevřeno největší specializované studio s kancelářským nábytkem společnosti TOP OFFICE. Najdete je v IBC na ulici Příkop 8. Společnost TOP OFFICE spol. s r.o., která je významným dodavatelem kvalitního kancelářského nábytku, nabízí v oblasti návrhů a realizací administrativních i bytových interiérů rozsáhlý komplex profesionálních služeb.

Interiér nového studia je dílem studia VIDI - designéra Radovana Veselého. Moderní design a pojetí celého prostoru poskytují možnost komplexní prezentace nabízeného nábytku a zákazníkům dávají přesnější představu o jejich využití v interiérech, které zamýšlejí zařídit.

Ve studiu najdete jak nábytek do běžných nebo velkoprostorových kanceláří a k manažerským místům, tak i designový nábytek do prestižních prostor. Novinkou jsou mj. doplňky značek Novus a Durable.

 

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Samostatnou expozici tvoří výběr kvalitních židlí a křesel až s 8 letou zárukou. Židle a křesla jsou zde rozděleny do několika kategoríí:

* DESIGN – zastoupení společnosti MOVING a vlastní výroby
* QUALITY – zastoupení společnosti SITMATIC a vlastní výroby
* NON STOP – zastoupení společnosti KAB//Seating
* COMMUNITY – zastoupení více společností

Nové studio představuje více než 40 modelů židlí a celkem 13 nábytkových řad, s nimiž se mohou návštěvníci podrobně seznámit a zvolit tak pro svá pracoviště řešení, které vytvoří dostatečné zázemí pro jejich zákazníky i inspiraci pro další činnosti a projekty.
11.07.2007 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444