Nejoblíbenější spínače a zásuvky v nových barvách

Domovní instalační materiál představuje v bydlení stále významnější oblast. Počet spotřebičů, bez kterých se neobejdeme, se zvyšuje, zvyšují se i nároky na technické možnosti a bezpečnost elektroinstalací a v neposlední řadě také na jejich design, který dotváří vzhled interiéru.

O tom, jak dlouho se bude ten či onen výrobek prodávat, rozhodují i v této oblasti zákazníci a jejich spokojenost. Designová řada domovního elektroinstalačního materiálu Tango® z produkce společnosti ABB je na českém trhu stále nejoblíbenější. Na základě přání zákazníků byl na začátku roku 2007 obměněn výběr barev.

Kouřová šedá, světle modrá a vřesová červená jsou novými příjemnými barvami v designu Tango®. Díky nim můžete i nadále ladit celý byt dle vašeho vkusu a moderních barevných trendů. Příjemný „český“ tvar, lesklý povrch a pravidelné barevné osvěžení dodává této oblíbené designové řadě punc mládí i značné nadčasovosti, který zdobí interiér, na rozdíl od trendových hitů, i po několika letech. Ve spojení s širokou nabídkou mechanických i moderních elektronických přístrojů např. pro ovládání osvětlení nebo žaluzií včetně komfortního dálkového ovládání dokáže uspokojit téměř všechna přání v oblasti elektroinstalace. Máte-li rádi podsvětlená tlačítka spínačů, můžete si nyní vybrat, jakou barvou budou svítit. Oranžová doutnavka byla doplněna o modrou a zelenou. Design Tango® tak zůstává stále mladý a svěží a představuje stále aktuální možnost volby pro váš nový nebo renovovaný interiér.

 

 

Nové barvy Tanga® a další možnosti tohoto designu si můžete prohlédnout na www.abb-epj.cz v sekci Produkty obrazem a slovem.

09.07.2007 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444