Nejlepší bydlení zajistí multi-komfortní dům

Příjemná teplota bez ohledu na roční období, nižší emise oxidu uhličitého, delší životnost stavby či řízená výměna vzduchu eliminující průvan, tepelné ztráty, průnik vlhkosti. To jsou hlavní přednosti multi-komfortního bydlení, kterého docílíte kvalitní a dokonalou izolací Isover.

Souvislá izolace od střechy po základy totiž nejen sníží finanční náročnost stavby či rekonstrukce, ale je zároveň moudrou investicí do dlouhodobého úsporného bydlení. Izolační materiály vyrobené na bázi přírodních vláken, jako například minerální vlna Isover, zaručí všechny zmiňované benefity multi-komfortního bydlení.

Pro porovnání:Takový účinek, jaký zaručí 1,5 – 2 centimetry silná izolace, dosáhnete s využitím 30 centimetrů plných cihel nebo více než metrem betonu. Vzhledem k aktuálnímu trendu vyrábět izolace stále kvalitnější, ale užší, jsou přednosti izolací Isover zřejmé.

Co je multi-komfortní bydlení?

Jak už název napovídá, multi-komfortní dům zajišťuje pohodlné a komfortní bydlení po všech stránkách, a to díky kvalitní izolaci Isover. Multi-komfortní dům se vyznačuje vysokou kvalitou provedení stavby či rekonstrukce, nízkou energetickou náročností, odhlučněním, světelnou i tepelnou pohodou, dlouhou životností, nízkými emisemi CO2, systémem řízeného větrání, protipožárním řešením, zdravotní nezávadností i návrhem interiéru bez rizikových míst. 

Tipy na produkty:

1. Když chcete nejlepší minerální izolaci na českém trhu

Skelná izolace v deskách Isover MULTIMAX 30 je vysoce účinná univerzální izolace, která má v současné době nejlepší tepelněizolační parametry na českém trhu. Je vhodná pro zateplení šikmých střech či větraných fasád a je zdravotně nezávadná. Pokud hledáte to nejlepší řešení bez ohledu na cenu, pak je pro vás Isover MULTIMAX ideálním výrobkem.

2. Když chcete mít teplo v podkroví 

Skelná izolace v rolích Isover Unirol Profi má vynikající tepelněizolační vlastnosti, jedná se o vylepšenou variantu materiálu Isover Unirol Plus. Tento materiál je vhodný pro zateplení šikmých střech, sádrokartonových podhledů či stropů nepochozích půd. V požadované tloušťce splní tato izolace veškeré požadavky příslušných norem. Izolace je zdravotně nezávadná.

3. Když chcete bojovat s vlhkostí

Speciální patentovaná parobrzda Isover Vario® XtraSafe je určena jako parotěsná vrstva do konstrukcí šikmých střech, stropů, podlah či stěn dřevostaveb. Díky svému unikátnímu složení zaručuje dynamické změny svých vlastnosti v závislosti na změnách vlhkosti vzduchu v maximální možné míře. V zimě těsní, v létě pomáhá vysychání konstrukce. 
21.03.2016 | PR
  • Divize ISOVER Saint-Gobain Construction Products CZ a.s.

    ISOVER již více než 80 let vyvíjí, vyrábí a prodává tepelné, akustické a protipožární izolační materiály z čedičových i skleněných minerálních vláken a expandovaného polystyrenu. V tomto oboru se jedná o nejvýznamnějšího a největšího světového výrobce s působností a výrobními závody po celém světě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444