Nedovolte komárům, aby vám zkazili léto

Lapače komárů představují účinné řešení

Také už se nemůžete dočkat léta, ale trápí vás pomyšlení na komáry, mouchy a další obtížný hmyz? Nedovolte komárům a jejich spojencům, aby kazili vaši letní pohodu. Lapače komárů představují účinné řešení, jak na malé bzučící nepřátele vyzrát.

Oblíbené lapače komárů

Pokud se vám při vyslovení slova léto místo pohodového lízání zmrzliny u vody vybaví komár, anebo celá armáda žíznivých komárů a dalšího obtížného hmyzu, který vás nenechá ani chvilku na pokoji, pak je nejvyšší čas začít něco dělat. Nejlépe si pořídit odpuzovač hmyzu, lapače hmyzu nebo lapače komárů.

Lapače a odpuzovače komárů ACTI POWER se těší velké oblibě nejen ve Spojených státech, kde se používají již přes dvacet let, ale také v rostoucím počtu evropských zemí. Hlavním důvodem jejich popularity je obrovská účinnost. Netřeba dodávat, že lapače hmyzu za svou dlouholetou historii prošly spoustou inovačních i vývojových změn.

Jak lapače fungují

Lapače komárů ACTI POWER TRAP 250 vylučují oxid uhličitý, teplo a vlhkost v kombinaci se složkou ACTIVIX. A právě tato kombinace komáry osudově přitahuje. Napodobuje totiž stimulaci, kterou mají komáři spojenou s lidským dechem, pachem a tělesnou teplotou. Lapače ACTI POWER TRAP 250 komáry neodolatelně lákají do pasti. Jejich činnost je založena na využití platinového katalyzátoru, který přeměňuje vzduch a propan na teplo, vlhko a oxid uhličitý velmi efektivním, spolehlivým a úsporným způsobem.

Kde nakoupit

V České republice prodává ACTI POWER TRAP 250 e-shop www.rolrols.cz. Zde najdete širokou škálu lapačů a odpuzovačů komárů pro venkovní použití. Jako další pomocníky v boji proti obtížnému hmyzu uveďme přenosný MR-G, stolní odpuzovače komárů řady MR-9, tyčinky na odpuzování komárů určené pro táboření a piknik, anebo účinný sprej, který pouze nastříkáte na jakýkoliv povrch, a můžete si být jisti, že komáři, ani jiný bodavý hmyz nemají jedinou šanci.

Léto bez komárů

Pokud si chcete užít pohodovou dovolenou bez komárů, pak by ve vaší výbavě neměl chybět ani speciální postřik na stěny TETRACIP 100, účinný pomocník v boji proti létavému a bodavému hmyzu. Díky němu se přestanete obávat horkých letních dnů strávených v blízkosti řeky či jiné vodní plochy. Nebudete se bát vyrazit do přírody na piknik a naplno si vychutnáte neopakovatelnou atmosféru těchto momentů. Všechny produkty můžete objednat na www.rolrols.cz, anebo si je předtím vyzkoušet v kamenné prodejně. Přejeme vám krásné léto!

09.05.2011

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444