Nechte si zdarma naplnit bombičku CO2

Rezignovali jste na balené vody a vyrábíte si limonádu sami doma?  V prosinci má 2 000 z vás příležitost získat plnou bombičku CO2 zdarma.

Čím dál víc obyvatel České republiky opouští zastaralý koncept nákupu balené vody v supermarketu a přechází na domácí výrobu sody. Pijeme čistou vodu z kohoutku nebo si život osladíme domácí limonádou vyrobenou z čerstvé vody a kvalitního sirupu. 
 
Značka LIMO BAR vstoupila v Česku do segmentu domácí výroby sody jako druhá, zato však  přinesla řadu inovací. Technologie FSS, BBT či Click&Fix učinily výrobu domácí sody rychlejší, příjemnější a efektivnější. Díky unikátní technologii Turbo značky LIMO BAR vyrobí zákazníci z jediné bombičky CO2 až 135 litrů perlivé vody. 
V prosinci 2013 si 2000 může bombičku naplnit zcela zdarma. Co proto musíte udělat? Stačí navštívit stránku bombickaco2.cz, poslat registrační SMS za pouhé 3 Kč, vygenerovat a vytisknout voucher s jedinečným kódem a přinést společně s prázdnou bombičkou do kterékoliv prodejny OKAY Elektrospotřebiče.
Výměnou za vaši prázdnou bombičku a voucher vám obratem bude vydána plná bombička LIMO BAR. Pro zapojení do akce navštivte web bombickaco2.cz a registrujte se. Na této stránce najdete rovněž podrobné informace o bombičkách LIMO BAR. Dozvíte se například, že každá bombička LIMO BAR splňuje přísnou certifikaci TÜV a vyhovuje evropské směrnici 2010/35EU
 
Bombičky LIMO BAR jsou plně kompatibilní s konkurenčními výrobníky, každé naplnění doprovází certifikát bezpečnosti. Vše důležité se dozvíte na webu www.bombickaco2.cz.
05.12.2013 | PR - Certus Mercatus

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444