Nechte si vyrobit nábytek přímo na míru

Foto: www.drevojasnamiru.cz

Foto: www.drevojasnamiru.cz

Možná jste se někdy potýkali s problémem, jak zařídit koupelnu a jaký nábytek do ní vybrat, aby splňoval účel a zároveň nezabíral všechno místo? Koupelny jsou specifické prostory, které vyžadují vybavení zvláštních parametrů. Společnost Dřevojas přichází s novinkou, která vás podobných starostí zbaví.

Společnost Dřevojas Svitavy jako významný český výrobce koupelnového nábytku pro český a evropský trh má dlouholetou praxi s výrobou kvalitního koupelnového nábytku. Společnost vyrábí jak nábytek v sériích, tak i nábytek na zakázku přímo na míru.

Výroba koupelnového nábytku na míru má velký význam. Dřevojas vyslechne představy svých zákazníků a do posledního přání je zrealizuje. Vzhledem k dlouholetým zkušenostem a tomu, že nábytek není dovážen, ale vyráběn v České republice, je společnost Dřevojas schopna si poradit i s atypickým koupelnovým nábytkem.
Cílem společnosti je dodat zákazníkovi výrobek špičkové kvality a nezatěžovat ho prací a starostmi s následnou montáží podle složitých a zbytečných návodů. Vyrobený nábytek proto společnost Dřevojas dodává již složený, v některých případech je provedena instalace přímo u zákazníka pod odborným dohledem.

Máte zájem o nábytek na míru?

Zašlete nezávaznou poptávku a společnost Dřevojas vám zašle cenovou nabídku podle náročnosti zpracování, maximálně však do 48 hodin. Toto nacenění zakázky je zdarma.  V případě, že danou kalkulaci odsouhlasíte zasláním závazné objednávky, je vám na váš uvedený email při objednávce doručen grafický návrh řešení a v případě potřeby i 3D vizualizace vašeho projektu/zakázky. Grafický návrh včetně vizualizace je v případě realizování zakázky u nás zdarma.
Jestliže vás služba zaujala, podívejte se na internetové stránky společnosti DŘEVOJAS věnované koupelnovému nábytku na míru a zjistěte si více informací.
30.11.2012 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444