Nechejte se rozmazlovat

Kdo by po namáhavém dni netoužil po masáži bolavých zad, unavených svalů a zároveň po teplé koupeli? Nechat se jen tak rozmazlovat a masírovat teplou vodou, to je snad ten nejlepší způsob jak své polámané a unavené tělo zase dostat do formy. A právě takový komfort relaxace spojené s vodní masáží nám mohou nabídnout vířivé vany nebo také...

masážní sprchové boxy, které nabízejí mnohdy více než vířivá vana. Společnost WellMall s.r.o.dodává masážní boxy v různých velikostech a tvarech. Pojďme se tedy podívat, co vše můžeme od tohoto typu relaxace očekávat.

Typy masáží
Masážní sprchové boxy jsou většinou vybaveny vertikálně zabudovanými tryskami. Tato masáž masíruje celé tělo vertikálně a tak dává možnost využít působení střiků vody ve stoje. U luxusních boxů lze činnost jednotlivých trysek kombinovat a  regulovat tak směr a intenzitu střiků, rychlost cyklů anebo vyloučit některé skupiny trysek a zaměřit je jen na některé části těla. Účinky takové hydromasáže - zpevnění pokožky, zvýšení fyzické kondice, prokrvení...

Další možností jsou tzv. Skotské střiky – tedy masáž, při které se střídá proud teplé  a studené vody. Účinek „skotských střiků“ – uvolnění napjatého svalstva a navrácení mentální energie.

Některé hydromasážní boxy jsou vybaveny i volně padajícím „vodopádem“. Padající voda z jedné či dvou větších tryskových otvorů umístěných v horní části sprchové kabiny, nazývá se také jako kaskádová sprcha. Tato masáž je nejvíce směřována na oblast krční páteře a ramen, ale voda postupně omývá celé tělo.

Velký výběr sprchových masážních boxů naleznete na stránkách www.levna-koupelna.cz.

 

V parním masážním sprchovém boxu je možné dopřát si i tzv. Tureckou parní lázeň. Aby vznikla pára, je voda pomocí generátoru rychle a bezpečně uvedena na parní teplotu. Tak se vytvoří pára, která má přímo blahodárné účinky. U této parní lázně nehrozí příliš velké teplo, neboť se po krátké době automaticky nastaví vyrovnávání teploty. Pokud je parní box vybaven speciálními rozptylovači, je možné si parní lázeň zpříjemnit aromatickými esencemi. Účinky parní lázně - čistí, regeneruje, uvolňuje dýchací cesty, úspěšně ničí bakterie a odbourává stres, napětí a agresi. K rychlé očistě a osvěžení je v boxu samozřejmě k dispozici ještě obyčejná závěsná sprchová hlavice s hadicí.

Nadstandardní vybavení
K nadstandardnímu vybavení může patřit např. skříňka k uložení ručníků či županů, sedátka pevná či sklopná, zrcadla, masáže nohou, ale i telefon a radiopřijímač atd. Pro ty nejnáročnější jsou na trhu k dostání boxy se zabudovanou televizí či akváriem.

 


Pořizovací cena
Ceny boxů jsou závislé především na vnitřním vybavení a pohybují se v širokém rozpětí - zhruba v hodnotě od 6 000 do 800 000 Kč včetně DPH.

Společnost WellMall s.r.o. se může pochlubit novou kamennou provozovnou a předělaným internetovým e-shopem www.levna-koupelna.cz, který je vytvořen především s ohledem na zákazníky, aby se jim nakupovalo co nejpříjemněji.

Vybavení koupelny snadno a rychle
Masážní boxy mají minimální požadavky na prostor a jsou také nenáročné na stavební přípravu a hlavně nabídka masážních boxů a parních boxů  společnosti Wellmall s.r.o. je velmi široká, proto si snadno vyberete model, který bude nejlépe vyhovovat vaší představě luxusní koupelny.

V nabídce společnosti WellMall s.r.o. navíc naleznete vše, co potřebujete pro výstavbu nové či rekonstrukci již stávající koupelny či toalety (vany, umyvadla, sprchové kouty, vodovodní baterie, wc - klozety, ...).

Pokud váháte, určitě se obraťte na pracovníky firmy, ať už telefonicky či e-mailem. Jsou připraveni vyjít Vám maximálně vstříc a pomoci s výběrem.

Vše naleznete na www.levna-koupelna.cz nebo na www.wellmall.cz.
07.11.2012 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444