Nebojte se rekonstrukce!

V současné hektické době, kdy jsme rádi, pokud se nám podaří utrhnout alespoň chvilku času na odpočinek, si většina z nás nedokáže představit, že bychom měli ještě další čas a usilí věnovat rekonstrukci, ač to třeba naše bydlení již vyžaduje. V tuto chvíli je na místě využít služeb firmy, která nabízí rekonstrukce takzvaně „na klíč“.

Takovou firmou je Panelreko, s.r.o. Firma Panelreko se rekonstrukcím věnuje již od roku 2001 a zakládá si na individuálním přístupu ke svým klientům. První schůzka běžně probíhá přímo v bytovém studiu, kde s technikem proberete své představy o rekonstrukci a také její účel, který je velmi důležitý. Jinak by měl být vybaven například byt, který chcete pouze pronajímat, a jinak byt, který má být do konce života vaším domovem. Firemní specialista na rekonstrukce vám pomůže a poradí tak, aby váš nový domov byl nejen krásný, ale také funkční a uzpůsobený na míru vašim potřebám. Ne každý sen je realizovatelný, ale Panelreko se snaží vyjít svým zákazníkům vstříc tak, aby co nejvíce přiblížila splnění jejich vizí.

Mnoho lidí rekonstrukci odsouvá také kvůli strachu, že utratí spoustu peněz a výsledek se jim nebude líbit. Tento problém pomáhají řešit 3D vizualizace, které téměř nerozeznáte od reálné fotografie a díky nimž si zákazníci mohou udělat přesnou představu toho, jak bude jejich byt, kuchyně nebo například koupelna po rekonstrukci vypadat. I tuto službu Panelreko nabízí a v případě, kdy se zákazník rozhodne pro realizaci s touto firmou, získává 3D návrh zdarma.


„Nebojte se rekonstrukce,” vzkazují svým zákazníkům specialisté z Panelreka. “Je to velmi jednoduché. Během první schůzky společně vypracujeme položkový rozpočet na základě vašich požadavků a poté si byt nebo jeho část sami zaměříme. Na další schůzce už jen rozpočet upřesníme a definujeme design podle vašeho vkusu.”

Ke komplikacím při obnově bydlení patří fakt, že se váš byt může stát na celé týdny prakticky neobyvatelný. Pro takové případy nabízí Panelreko zcela jedinečné řešení: “V případě zájmu se ubytujete v jednom z našich plně vybavených náhradních bytů, jež jsou hrazeny naší firmou. Všechno ostatní necháte na nás. Za rozpočet a termín rekonstrukce ručíme smlouvou. Není problém si domluvit prohlídku již hotových rekonstrukcí, naši práci vám rádi ukážeme.“

Na fotografiích vidíte letošní rekonstrukci, kdy si klient Panelreka přál především „pořádný sprcháč“. Při realizaci byla využita část zbytečně velké předsíně a místo původně malé umakartové koupelničky vznikl dostatečný prostor pro sprchový kout o velikosti 100x170 cm. Atypický kout je vydlážděný, sprchové dveře jsou z čirého skla – díky tomu sprchový kout krásně splývá s celou koupelnou, což navíc opticky zvětšuje prostor. Bylo zde nutné provést ytongovou přizdívku, kvůli instalacím. Tato instalační přizdívka za umyvadlem je využita jako polička na odkládání věcí a do vzniklé niky si klient vybral zrcadlo s dotykovým senzorem pro osvětlení.
28.10.2014 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444