Nebojte se rekonstrukce střechy. Bramac nabízí řešení!

Střecha je korunou každého domu. Nejen, že významně ovlivňuje jeho celkový vzhled, ale především ho celý chrání před nepřízní počasí. A proto je velmi důležité, aby střecha správně fungovala. Pokud plánujete rekonstrukci vaší dosluhující střechy, můžete se obrátit na odborníky z firmy Bramac.

Poraďte se s odborníky

Před rekonstrukcí střechy je vždy potřeba zvážit zachování či nutnost výměny stávajícího krovu. O tom je nejlepší poradit se statikem nebo pokrývačem. Mnoho lidí žije v domnění, že střecha z betonových tašek je těžší než střecha z tašek pálených. Pravdou ale je, že betonových tašek je na 1m² potřeba méně, a proto je váha 1 m² těchto krytin srovnatelná. Navíc speciálně pro ty, pro které je hmotnost krytiny rozhodujícím kritériem, Bramac nabízí tašku Bramac Max. Této tašky potřebujete pouze 7,5ks na 1m² a hmotnost kompletní krytiny na běžnou střechu je tak přibližně o 1 tunu nižší než u ostatních krytin.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Šetřete peníze i přírodu

Společnost Bramac nabízí rovněž celé solární systémy, obsahující nejen kolektory, ale také solární zásobníky, akumulační nádrže, čerpadlové skupiny, regulace, nemrznoucí kapaliny a nerezové potrubí. Tato kompletní sada zajistí získávání energie z nevyčerpatelného slunečního zdroje pro ohřev teplé vody nebo ohřev teplé vody a přitápění vašeho domova.

Novinkou v nabídce firmy je nadkrokevní tepelná izolace, která zamezí zbytečným ztrátám energie při vytápění domu. Tato produktová řada je označena názvem BramacTherm a jsou v ní zahrnuty tři produkty. Pro rekonstrukce střech se hodí zejména BramacTherm Kompakt a BramacTherm Pro, který je rovněž vhodný i pro novostavby. Třetí typ - BramacTherm Top - se používá u novostaveb.

Za kvalitu firma ručí

Je zcela pochopitelné, že i v případě rekonstrukce střechy zajímají stavebníka poskytované záruky. Při výběru prvků kompletní střechy můžete sami ovlivnit délku záruky na funkčnost střešního systému a dle vybraných produktů můžete získat 10 – 15tiletou záruku. Rozhodnete-li se pro vysokou kvalitu, bude cena o něco vyšší, ale získáte záruku 15 let na celý střešní systém. Na střešní tašky nabízí Bramac standardně 30letou záruku.

Rekonstrukce střechy na zkoušku

Pokud si v případě rekonstrukce střechy nejste jisti, zda se bude zvolený model střešní tašky k celkovému rázu domu nebo barvě fasády hodit, můžete si střechu vyzkoušet „nanečisto“ na webových stránkách www.bramac.cz. Vybrat si můžete ze dvou možností:

  • Služba Virtuální dům nabízí tři typové domy, na kterých můžete kombinovat barvy fasády se všemi modely a barvami střešních tašek.
  • Konkrétní návrh přímo pro váš dům. Firma Bramac vám zpracuje vizualizaci stávajícího objektu s novým typem krytiny. Jak tato služba funguje? Je to velmi jednoduché. Stačí, když přes formulář na internetových stránkách Bramac zašlete fotku stávajícího objektu, vyberete příslušný model střešní tašky a její barvu, můžete vybrat i barvu fasády, a do týdne máte hotovou vizualizaci nové podoby vašeho domu.
Z výčtu všech výrobků i služeb je tedy patrné, že Bramac je připraven pomoci všem stavebníkům při rekonstrukcích, aby i vaše střecha byla střechou na celý život.
07.09.2011 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444