Nebojte se refinancování!

Řada českých domácností v minulých letech využila nabídky bankovních institucí a pořídila si úvěr na vlastní bydlení či na rekonstrukci toho stávajícího. Pro mnohé z nich se jednalo o velký závazek na velmi dlouhou dobu. Co ale dělat, když se svým stávajícím úvěrem klienti nejsou spokojeni? HYPO stavební spořitelna nabízí úvěr NADSTANDARD pro REFINCOVÁNÍ, který umožňuje vzniklou situaci jednoduše řešit.

Úvěr NADSTANDARD pro REFINANCOVÁNÍ umožňuje klientům přefinancovat stávající úvěr, který byl určen na nákup či rekonstrukci nemovitosti, úvěrem novým s výhodnějšími podmínkami,“ představuje novinku Eva Gruberová z HYPO stavební spořitelny. Klient si tak může splátky snížit a rozložit do delšího období či využít nižší úrokové sazby již od 4,95%. Při žádosti o tento úvěr navíc nemusí dokládat nový odhad nemovitosti ani své příjmy.

Pokud klient nabídky využije, HYPO stavební spořitelna mu nabídne překlenovací úvěr a uhradí za něj zbytek úvěru bankovní instituci, která půjčku poskytla. Zájemce o refinancování si navíc může zvolit dobu fixace úrokové sazby, po jejímž uplynutí může celý úvěr bezplatně splatit.
20.02.2008

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444