Navštívit prodejnu dveří DODO for life můžete i virtuálně

Interiérové dveře vytvářejí vzhled každého interiéru. Že to dobře víte a nechcete proto jejich volbu podcenit? Navštivte některou ze značkových prodejen DODO for life - SAPELI a vyberte si z široké nabídky kvalitních dveří. Než vyrazíte do terénu, máte možnost prohlédnout si prodejnu virtuálně, prostřednictvím nové 3D prohlídky.

Příští zastávka: Interiérové dveře  

Pokud máte rádi navigaci, mapy on-line, plánovače trasy a další moderní pomůcky pro snadnější orientaci v terénu, jistě si před návštěvou libovolné destinace bedlivě studujete detaily míst, kam se vypravíte. Že je vaším příštím cílem prodejna interiérových dveří? Také na tuto návštěvu se můžete předem připravit.

Virtuální prohlídky prodejen   

Osvědčený dodavatel oblíbených značkových dveří SAPELI a Loprais DODO for life, který disponuje rozsáhlou sítí vzorkoven a prodejen po celé České republice, připravil pro své klienty příjemné překvapení. Jedná se o nové 3D prohlídky jeho kamenných prodejen. Z pohodlí svého domova si tak můžete udělat virtuální výlet do světa interiérových dveří (a dalšího interiérového vybavení, jako jsou plovoucí podlahy Balterio, obkladové kameny a cihly Stegu) a předem si prohlédnout útulné zázemí, kde si budete své nové dveře vybírat.

Kam na výlet?

A kam všude se můžete na tento zajímavý výlet bez jízdenky vypravit? V současnosti jsou možné virtuální 3D prohlídky v prodejnách:

Postupně se však DODO for life chystá rozšířit tuto možnost na všechny své obchody. Tedy na značkovou prodejnu, kterou najdete Praze 3 – Jarov, Praze 5 - Stodůlky, Praze 5 – Zličín, Praze 8 – Kobylisy a v Mělníku. 

Největší SAPELI Point v ČR!

Společnost DODO for life pro vás otevřela největší Sapeli Point v České republice. Prodejnu najdete v Praze, na magistrále (ulice 5. května) směr centrum, před sjezdem na Pankrác u čerpací stanice OMV. Parkovat lze přímo u pobočky, 2 m sjedete z magistrály a ocitnete se před samotným showroomem. V novém Sapeli Pointu najdete novinky Sapeli již pro rok 2015, největší showroom s plovoucími podlahami Balterio, dveřním kováním Cobra a sortimentem společnosti Okna.EU. Můžete si zde prohlédnout produkty firmy Eclisse, VV Sklo a objevíte novinky v kombinaci skla a vody, vodní sloupy, fontány a další jedinečné dekorativní prvky.
05.03.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444