Navrhněte si vlastní interiér

Návrhy interiérů pomocí 3D programů jsou při hledání optimálního řešení vybavení vnitřních prostor domu či bytu neobyčejně praktickou pomůckou. S jejich přispěním můžete jednoduše vyzkoušet různé varianty řešení a udělat si dostatečně přesnou představu o tom, jak by mohl kýžený prostor vypadat. Pomáhají inspirovat, šetří čas, usnadňují rozhodování.

Z těchto výhod vycházeli i tvůrci programu Furnish® pro 3D navrhování bytu nebo domu s užitím produktů značky Bo Concept. Program, který si můžete zdarma stáhnout na internetové adrese www.interiery.cz , obsahuje veškerý sortiment dánské společnosti, která je jedním z největších dodavatelů skladebného moderního nábytku v Evropě.


 


Nábytek Bo Concept je charakteristický maximální funkčností a flexibilitou, stejně jako kvalitou zpracování. Jednotlivé řady umožňují bezpočet kombinací a lze je také velmi dobře kombinovat navzájem. V nabídce je dýhovaný nábytek do obývacích pokojů, jídelny, ložnice, sedací nábytek, vybavení dětských pokojů a řada bytových doplňků.

S programem Furnish® získáte nástroj, který vám umožní vytvořit si na Vašem PC interiér z této nabídky, navíc ale v souladu s filozofií tvůrců nábytku Bo Concept, můžete zkoušet měnit detaily jako jsou čela, opěradla, druhy podnoží nebo typy povrchů. Využijete tak všech možností, které tento ucelený sortiment nabízí. Stačí zadat rozměry pokoje do programu a můžete začít navrhovat. Umístěte nábytek, kamkoliv budete chtít, můžete také vymalovat nebo změnit podlahu. Výsledek si lze prohlédnout shora nebo z různých 3D úhlů.


 


Nábytek Bo Concept si v reálu můžete přijít prohlédnout do brněnského studia moderního nábytku TOP OFFICE v IBC - Příkop 8 a také do prodejny, kterou najdete v OC SOHO v Brně - Modřicích, nedaleko Olympie. Pokud vás nabídka značky Bo Concept zaujme, stáhněte si Furnish® z prezentace www.interiery.cz a návrh vašeho bydlení budete mít ve vlastních rukou. Rozhodnutí, která činíme v klidu a pohodlí svého domova, bývají vždycky ta nejlepší.

14.09.2006

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444