Nastavte si výšku stolu

Více než stoletou tradici má firma Josef Strnad ze Žamberka. Z malé živnosti se na začátku minulého století postupně stávala významná firma zabývající se zpracováním kůží. Slibný vývoj ale přerušilo znárodnění a navázat na tuto tradici rodinného podniku se podařilo v roce 1991. Obnovená firma se ale zaměřila na kovovýrobu.

V roce 1993 začala s výrobou kovových částí kancelářského nábytku pro firmu NO+BL Praha . Postupně se společnost rozrostla  z původních 4 na současných 30 zaměstnanců s ročním obratem 35 miliónů Kč. Vývoz v rámci EU činí cca 25% produkce firmy. Firma vyrábí převážně kovové součásti ke kancelářskému nábytku, atypy a doplňky interiérů s povrchovou úpravou práškových barev v širokém sortimentu.

Na veletrhu MOBITEX, jehož zvýrazněným tématem jsou letos kanceláře, najdete stánek společnosti Josef Strnad v pavilonu B pod č. 004. Firma tu prezentuje výškově stavitelné podnože s mechanickým pohonem nebo elektropohonem. Nabízené sestavy jsou vybaveny pohony a mechanizmy firmy Ketterer. Standardní výškový rozsah je 680 – 880 mm, přestavění výšky celé sestavy najednou je prováděno mechanicky pomocí kličky nebo pomocí elektropohonu s volbou naprogramování.
Na základě zadání rozměrů stolové desky provádí firma zdarma návrh sestavy s dodacími podmínkami.

17.03.2005

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444