Naprosto čistá dlažba bez bakterií díky antimikrobiální ochraně

Bakterie jsou součástí našeho života. Některé jsou přátelské, ale s jinými bychom se nejraději nikdy nesetkali. Za určitých podmínek – teplo, vlhko – dokážou bakterie neskutečně rychle násobit své řady a na povrchu zůstávají opravdu dlouho. Řešení představuje antimikrobiální ochrana keramické dlažby.

Společnost M.B.KERAMIKA přináší svým zákazníkům nové výrobky a trendy v oblasti keramických obkladů a dlažeb. Nyní přichází na trh s opravdu revolučním řešením údržby keramické podlahy nebo obkladu.

Bakterie všude kolem nás 

S bakteriemi se musíme potýkat celý život. Mezi nejvíce ohrožené skupiny, pro které jsou bakterie obzvlášť nebezpečné, patří:
 
  • malé děti
  • senioři
  • nemocní
M.B.KERAMIKA dělá maximum, aby dlažba na podlahu byla bezpečná pro děti hrající si na zemi i pro osoby se sníženou imunitou. Přináší tak na trh dlaždice, které jsou opatřeny speciální vrstvou Microban, která zabrání růstu a množení bakterií. 

Jak Microban funguje? Jednoduše

Microban je speciální antibakteriální systém na bázi stříbra a aditiv, které se přidávají do produktu ještě před posledním vypálením dlažby. Tím jsou dlažba i obklad navždy ošetřeny a chráněny. Už nepotřebujete žádné speciální impregnace a čisticí prostředky. Microban začíná fungovat v okamžiku, kdy bakterie přichází do kontaktu s povrchem výrobku. Ten je pak méně kontaminovaný a déle čistý. 
Patentovaná technologie Microban ochrání keramickou dlaždici a ta přesto zůstává krásná.
 
Tato novinka je k dispozici hned v několika sériích, formátech a barvách keramických dlaždic. Udělejte si svůj domov nebo kancelář krásnou a přitom chráněnou před nechtěnými bateriemi.

Navíc si:

  • zjednodušíte a zrychlíte údržbu
  • ušetříte za čisticí prostředky
Kontaktujte obchodní zástupce, aby vám poradili s výběrem vhodné dlaždice do vašeho prostoru. 

Kam s Microban dlaždicemi? Kamkoli

 
Microban dlaždice se osvědčí především v oblastech nebo činnostech, které mají vysoké nároky na hygienu, čistotu, snadnou a rychlou údržbu:
  • Restaurace, jídelny, kuchyňské pracovní desky
  • Zdravotnické prostředí, lékařské praxe - pacienti mají dočasně sníženou imunitu a jsou náchylnější k infekci
  • Domovy důchodců - klienti mají trvale sníženou imunitu
  • Wellness centra, lázně, tělocvičny – kde je třeba udržovat dobré hygienické podmínky 
  • Nákupní centra, letiště, školy a školky – všechny veřejné a soukromé prostory musí splňovat hygienické zásady
  • Koupelny a kuchyně 
 
Dlaždice s Microban technologií splní vysoké nároky, které jsou na ni kladeny. Navštivte koupelnová studia M.B.KERAMIKY, kde naleznete bohatou nabídku dlaždic s Microban technologií i bez ní. Přijďte se podívat a vyberte si obklady a dlažby – do koupelny, kuchyně, haly, komerčních prostor nebo k bazénu. 
25.06.2015 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444