Nápady pro bydlení i zahradu nabídnou březnové veletrhy v Letňanech

Veletrhy FOR HABITAT, FOR FURNITURE a FOR OFFICE, které proběhnou ve dnech 22. – 25. března 2012 v PVA EXPO PRAHA v Letňanech přinesou bohatou inspiraci pro vylepšení bytů a domů.

A protože k bydlení neodmyslitelně patří také zahrady, budou se souběžně ve stejném termínu konat i veletrhy FOR GARDEN a FOR GREENERY.

Pětice specializovaných veletrhů FOR HABITAT, FOR FURNITURE, FOR OFFICE, FOR GARDEN a FOR GREENERY zasvěcených bydlení, designu a zahradě patří k nejvýznamnějším jarním událostem v areálu PVA EXPO PRAHA. Veletrhem s nejdelší tradicí je FOR HABITAT, který je zaměřen na oblast stavebnictví, vestavěné části interiéru, interiérové dekorace a bytový textil. Nábytek a designové novinky budou k vidění na veletrhu FOR FURNITURE, který osobně navštíví v rámci projektu DESIGN SHAKER také světově uznávaný designér Bořek Šípek. Inspiraci pro moderní kancelář nabídne další veletrh - FOR OFFICE, na kterém se představí špičkové společnosti z oblasti designu, produkce, ale i prodeje kancelářského nábytku a vybavení, stejně jako přední architektonické ateliéry.

V pořadí čtvrtým veletrhem, který můžete v PVA EXPO PRAHA navštívit, je mezinárodní veletrh zahrad FOR GARDEN, který se orientuje na všechny zahradnické obory, což dokazuje i odborný doprovodný program. Návštěvníci se například mohou těšit na celodenní cyklus odborných přednášek s názvem Trendy při tvorbě zahrad V. Už loni se ukázalo, že jeho propojení s veletrhem veřejné zeleně, vybavení měst a obcí FOR GREENERY bylo dobrou volbou. Proto ani letos tomu nebude jinak.

Kompletní seznam akcí a veletrhů konaných v termínu od 22. – 25. března 2012 v PVA EXPO PRAHA v Letňanech, jehož předností je mimo jiné výborná dopravní dostupnost, najdete na stránkách www.forhabitat.cz, www.forfurniture.cz, www.for-office, www.for-garden.cz, www.forgreenery.cz.

16.03.2012 | PR
  • ABF, a.s.

    Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory veletrhů v České republice. Ve své hlavní oblasti podnikání, kterou je pořádání téměř čtyř desítek veletrhů ročně, zaujímá ABF, a.s. 1. místo v Praze a 2. místo v České republice. 


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444