Střípky z Tendence

Veletrh Tendence doprovázený výstavami Fórum kuchyní a Světlo a design příjemně zabydlel prostory výstaviště v Praze - Holešovicích a je lákadlem pro všechny, kdo přemýšlejí o zařizování, změnách anebo jen drobných zlepšeních svých interiérů.

Pořadatelům veletrhů Tendence se ve spolupráci s jejich vystavovateli tradičně daří vytvořit přívětivou a útulnou atmsféru, která návštěvníky inspiruje při vybavování jejich domovů. Zaujme zde např. expozice, která představuje produkci belgické firmy Dôme Deco, dodavatele nábytku a bytových doplňků. Krásu dřevěného masivu prezentuje expozice společnosti Hi Joinery, která dodává na trh dřevěný nábytek, ale i velmi atraktivní drobné doplňky, rovněž z masivu. Společnost Hany dodává na trh nábytek nejlepších českých výrobců, na svém stánku představila mj. elegantní ložnice od Jitony.
Velkému zájmu zejména se těší stánek firmy Inframe s bohatým sortimentem švédských designových tapet, pozornost návštěvníků ale přitahují i svítící nábytek u stánku firmy Oxygenic, stejně jako řada dalších zajímavých ukázek nábytkové produkce. Výběr svítidel všeho druhu soustřeďuje výstava Světlo a design, v sekci umění je k vidění přehlídka českých galerií, které prezentují svoji nabídku artefaktů.

16.09.2011 | redakce Bydlení.cz
  • Terinvest s.r.o.

    Společnost TERINVEST je jedním z největších organizátorů veletrhů v České republice. Veletrhy se konají především v Praze na Výstavišti Praha Holešovice. Největší veletrh AMPER se koná na Výstavišti v Brně. Veletržní správa nabízí zajištění účasti na veletrzích v ČR i v zahraničí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444