Najdete na Pragointerieru

Veletrh PRAGOINTERIER-NEW DESIGN 2006, který až do neděle 5. února probíhá na Výstavišti v Praze - Holešovicích, je zaměřen především na bytový a hotelový interiér. Vedle českých a slovenských výrobců a prodejců z této oblasti se ho účastní také vystavovatelé z Itálie, Švýcarska, Německa a vzdáleného Bangladéše. V nabídce je nábytek a interiérové vybavení nejrůznějšího druhu, jednou z nejvýrazněji zastoupených oblastí je nábytek stylový.

Kolekce stylového nábytku ASTO
Kvalitním stylovým nábytkem českého výrobce, společnosti ASTO, můžete vybavit jakýkoli obytný prostor. Bohatá kolekce solitérů vyrobených z masivu buku a ekologicky čistých dýhovaných plátů umožňuje množství kombinací a je vhodná k vybavení reprezentačních místností, kanceláří, penzionů, obývacích pokojů, jídelen, pracoven, ložnic nebo vstupních hal. Ve svém sortimentu má ASTO rovněž jednoduchý, elegantní a variabilní nábytek Junior, který během výstavy můžete získat za mimořádně výhodnou cenu - se slevou 20%. U stánku tohoto výrobce (hala PK, č. 06) stojí za to se zastavit i kvůli dalším možnostem slev. Na vystavený nábytek vám zde poskytnou slevu 10% a slevu 5% můžete získat nárok, pokud si zde nábytek objednáte v průběhu veletrhu.
02.02.2006 | sm
  • INCHEBA PRAHA spol. s r.o.

    Incheba Praha pořádá výstavy a veletrhy od roku 1992. Veletržní činnost mateřské společnosti Incheba na území České a Slovenské republiky se však datuje již od 60. let.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444