Najdete na For Archu III

Dům typu Progres 09 z nabídky Central Group

Dům typu Progres 09 z nabídky Central Group

Dnešní doprovodný program veletrhu FOR ARCH 2006 bude tvořit především odoborná konference  na téma Inteligentní budovy a telekomunikace, která se koná v pražském Obecním domě a je zaměřen na prezentaci špičkových technických a softwarových řešení budov. Další doprovodné akce probíhají také v PVA Praha-Letňany, mladí adepti stavebních řemesel např. poměřují své schopnosti v Soutěži učňů stavebních oborů v průběhu celého veletrhu. Souběžně probíhá také veletrh FOR INVEST 2006 určený prezentaci developerských projektů, investičních nabídek krajů a měst, realitních kanceláří a finančních institucí.

Bytový dům Zličín - Central Group

Dům typu Progres 09 z nabídky Central Group

Nové bydlení 


Svou rozsáhlou nabídku rodinných domů, bytů a stavebních parcel představuje v letňanském areálu společnost CENTRAL GROUP ve svém informačním stánku. Zájemce o informace o nabízených lokalitách uvítají zkušení pracovníci prodejního týmu v hale 1, sektoru E 10.  Návštěvníci se zde mohou dozvědět více o kvalitě provedení staveb, či například o možnostech financování koupě nových nemovitostí.  K dispozici jsou veškeré obchodní materiály. Návštěvníci si mohou také prohlédnout několik modelů bytových komplexů, které jsou v současné době plánovány nebo již ve výstavbě. Na velké obrazovce budou moci zhlédnout virtuální prohlídky vybraných lokalit, vizualizace interiérů, apod. 

Jak na financování 


S řadou výhod se na veletrhu představuje společnost VÝBĚR REALITY, která se zabývá prodejem bytů, pozemků, rodinných domů, pronájmem bytů i rodinných domků od roku 1998. Ve spolupráci s předními hypotečními a úvěrovými bankami -  s ČSOB, Českou spořitelnou, Hypoteční bankou a Komerční bankou -  nabízí svým klientům kompletní zpracování hypotečních úvěrů na koupi nemovitosti zdarma. Zatím poslední novinkou pro klienty je odhad nemovitostí zdarma. S pracovníky této realitní kanceláře se můžete setkat v hale 1 u stánku F 9.

Sídlo společnosti Ráj nemovitostí

Dům typu Progres 09 z nabídky Central Group

Byty a nemovitosti z celé ČR 


Atraktivní nemovitosti a byty z celé České republiky pro zájemce o bydlení vybrala firma  RÁJ NEMOVITOSTÍ, s.r.o., univerzální realitní kancelář s těžištěm zájmu o bydlení v Praze a okolí, kterou najdete rovněž v hale 1 na stánku E 12. Patří mezi velké realitní kanceláře a dobré jméno si na trhu nemovitostí buduje již 16 let. Členem prestižní Asociace realitních kanceláří České republiky od r. 1991. Klientům nabízí rozsáhlé spektrum služeb: právní služby, často poradenství zdarma, odhady realit, daňové služby, stejně jako jednání se stavebními úřady, správci inženýrských sítí, atd.

20.09.2006 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444