Najdete na FOR ARCHu II.

To nejlepší z mezinárodní soutěže výtvarného humoru FÓR PRO FOR, letos na téma Na střeše i pod střechou, můžete vidět v hale 5

To nejlepší z mezinárodní soutěže výtvarného humoru FÓR PRO FOR, letos na téma Na střeše i pod střechou, můžete vidět v hale 5

Třetí veletržní den je mj. také dnem odborné konfrence věnované připravovanému zákonu o veřejných zakázkách a koncesnímu zákonu či dnem pokračování konference Inteligentní budovy a telekomunikace. Návštěvníci z řad laické veřejnosti, jak víme z reakcí našich čtenářů, hledají na veletrhu FOR ARCH především praktické informace, inspiraci i kontakty, které jim pomohou s řešením jejich stavění nebo bydlení. Stánky renomovaných firem navštěvujeme v průběhu veletrhu také my.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Kolekce DECOR - SantiagoArchTop

Návrat k tradici – vrata z kolekce DECOR


Firma OLYMPS DOOR, která v České republice zastupuje přední světové značky v oblasti vratové techniky, představuje na veletrhu ( v hale 4, u stánku C 12) jednu z novinek ve svém sortimentu – kolekci garážových vrat DECOR, která evokují tradiční vzhled  s vlastnostmi spolehlivého, praktického moderního výrobku.
Předchůdci dnešních garáží byly přístřešky, které sloužily na úschovu povozů. Nejhezčí domy mívaly starostlivě designovaná vrata, která doplňovala fasády a zkrášlovala je. Vzhled garážových vrat kolekce DECOR, které nabízí společnost OLYMPS DOOR, je inspirován právě vzhledem těchto tradičních vrat, která bývala jedinečným estetickým prvkem domů, dvorů či usedlostí.  Kolekce DECOR je stylizována tak, aby vytvářela dojem starodávnosti, ve skutečnosti ale jde o moderní sekční vrata z precizně vypracované oceli. Jsou odolná vůči poškození, snadno se udržují a splňují všechny požadavky na bezpečnost, včetně ochrany proti sevření prstů. vašemu domu mohou za dostupnou cenu dodat jedinečný styl. V nabídce je řada dekorativních doplňků a výběr z 32 typů horních prosklených panelů.

 

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Nová sekce garážových vrat Trido

Vrata, brány a komplexní servis

 

Firma TRIDO, která před nedávnem oslavila 10.  výročí svého trvání, patří ve svém oboru k nejvýznamnějším výrobcům v České republice. Její produkce zahrnuje automatické posuvné dveře ze systému a komponentů francouzské firmy PORTALP, turnikety (karuselové dveře), sekční i rolovací garážová vrata, průmyslová a hangárová vrata. Na českém trhu je výhradním zástupcem německého výrobce vratových a bránových pohonů značky SOMMER a švýcarského výrobce bezpečnostních systémů BIRCHER.
S výběrem nabídky společnosti TRIDO se můžete také letos setkat na veletrhu FOR ARCH, V hale 4 u stánku B 47 představuje své výrobní novinky a své služby. Pokud si z jejího sortimentu vyberete přímo na FOR ARCHU, máte možnost získat pětiprocentní veletržní slevu.

22.09.2005

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444