Nahoru a dolů bezpečně a s potěšením

Schodiště v expozici General Compact

Schodiště v expozici General Compact

Schodiště v domě nebo i v bytě představuje architektonicky důležité řešení, na které jsou vždy kladeny vysoké nároky – musí být funkční, bezpečné, ale musí splňovat i estetické požadavky, zkrášlovat a doplňovat celkový vzhled interiéru. Na návštěvě probíhajícího veletrhu Forarch jsme se přesvědčili, že na českém trhu je v této oblasti z čeho vybírat.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Exponát firmy Havlíček

Expozice firmy HAVLÍČEK představuje především dřevěná rustikální schodiště. Ve svém výrobním programu má ovšem kromě nejnáročnějších masivních vyřezávaných typů také nabídku jednoduchých, méně náročných typů. Protože nabízí realizaci kompletních návrhů interiérů, zákazníci mohou získat schodiště, které s interiérem skutečně ladí.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Jeden z typů schodiště od firmy Stadler

Firma GENERAL COMPACT nabízí schodiště a zábradlí, ale také nejrůznější doplňky pro  interiéry i exteriéry ve standardních i nadstandardních provedeních. Má za sebou řadu prestižních zakázek Zajistí návrh, projekci, výrobu i montáž - výroba z oceli, nerez oceli, mosazi, ze dřeva, skla, kamene,  na Forarchu představuje  zakázková atypická schodiště pro náročné zákazníky.


Německý výrobce SCHODY STADLER má pobočky po celé ČR. V jeho nabídce jsou typová schodiště – celodřevěná, s ocelovým zábradlím i celokovová, nabízí i požární a stavební schodiště. Zákazníci si mohou vybrat a objednat podle katalogu.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Dřevěné variace ¨v expozici JK plus

Společnost JK PLUS vsadila jako na ideální materiál pro výrobu schodišť na dřevo, které se dá zpracovat tak, že se uplatní v každém interiéru. Na zakázku si tu můžete pořídit zábradlí i galerie a celodřevěná samonosná schodiště rovná,  zatočená, vřetenová i s podestou.

17.09.2004

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444