Nadělte si pod stromeček spotřebiče, se kterými bude vaření či praní zábava

Advent je v plném proudu, hon na dárky vrcholí a domácnostmi už se line sváteční vůně cukroví. Kouzlo Vánoc a rodinné atmosféry ale není úplné, když se nemůžete spolehnout na funkční spotřebiče. Udělejte si letos radost a dopřejte sobě i celé rodině služby profesionálních pomocníků v podobě chladniček a praček Samsung. Vaření a praní už nebude nutnou rutinou, ale činností, na kterou se budete těšit.

Chladnička je nejdůležitějším prvkem kuchyně. Pokud chcete, aby suroviny vydržely co nejdéle čerstvé, zvolte spotřebič, jež bude svými praktickými funkcemi potraviny hýčkat. Prvotřídní péči zaručují chladničky Samsung Chef Collection, u nichž název sám vypovídá o tom, že se jedná o spotřebiče, které uspokojí i náročné kuchaře.
Udržování konstantní teploty uvnitř chladničky je zásadním předpokladem pro čerstvost potravin i pro nízkou energetickou spotřebu. Řada Samsung Chef Collection k tomu využívá ty nejmodernější technologie. No Frost nedá šanci námraze, chladicí systém Twin Cooling Plus vytváří optimální podmínky v mrazáku i chladničce a šéfkuchaři inspirovaný kovový plát Metal Cooling, jenž je umístěný na zadní stěně chladničky, jí dodává punc profesionality a akumuluje do sebe chladný vzduch, čímž udržuje stálou teplotu uvnitř i při častějším otevírání dveří. Chladničky Samsung v sobě zkrátka snoubí krásný design s praktickými funkcemi, se kterými pro vás bude vaření radost.

Kombinovaná chladnička Samsung Chef Collection s označením RB41J7899S4/EF je navržena s důrazem na dokonalý soulad s moderní kuchyní. Design Kitchen Fit kombinuje výhody vestavných spotřebičů s volně stojícími variantami. Vnější rozměry modelu jsou shodné s vestavnými, oproti nim ale nabízí až o 30 % více vnitřního prostoru díky technologii SpaceMax. Chladnička vyniká také chytrým vnitřním uspořádáním. Nechybí v ní police, nastavitelné dveřní přihrádky ani speciální oddíly, kam přehledně naskládáte veškeré suroviny.

Voňavé a nadýchané prádlo? S pračkami od Samsungu samozřejmost

Rádi byste dopřáli svému oblečení péči, díky níž vám bude dělat radost dlouhá léta? Pořiďte si pračku, jež bude o vaše prádlo důkladně pečovat. Pračky Samsung řady WW6000 nabízí řadu užitečných programů, které zaručí, že vaše oblečení bude vždy dokonale čisté a svěží. Ať už je to sportovní bunda, vlněný svetr či jemné prádlo.

Hlavní výhodou modelu je technologie EcoBubble® vytvářející aktivní pěnu z pracího prostředku, kyslíku a vody. Nečistoty odstraňuje již při nižších teplotách, čímž předchází předčasnému opotřebení oblečení a snižuje spotřebu energie.

V praxi to znamená, že prádlo, které jste doteď prali na 60 °C, nyní se stejných výsledkem zvládnete jen na 40 °C. Program Super Speed si poradí s 5 kg náplně rychle a efektivně již za 59 minut, což z pračky činí nejvýkonnější produkt na trhu v tomto objemu. V boji se skvrnami vám pomůže technologie BubbleSoak. Ta vás zbaví i těch nejodolnějších nečistot. Využít můžete i speciální funkce, jako například super ekologické praní nebo programy pro funkční oblečení nebo vlnu.
Kromě spolehlivého spotřebiče je model také krásným doplňkem interiéru. Elegantní design CrystalGloss® z něj činí nepřehlédnutelný prvek každé domácnosti. Vybrat si můžete ze dvou barevných kombinací, dvířka mohou být buď klasicky průhledná, anebo zabarvená domodra. Ovládání pračky je pohodlné a jednoduché – velká dvířka se otevírají doširoka a díky madlu posunutému o 45° výš se manipulace s prádlem stává jednodušší. Nadělte si praktický dárek, který vám usnadní práci a z praní udělá zábavu.

Více informací naleznete na www.samsung.cz.
16.12.2015 | PR
  • Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

    Špičkové technologie, prvotřídní design a uživatelsky příjemné ovládání, to jsou atributy produktů společnosti Samsung. Díky neustálým inovacím transformuje svět televizorů, chytrých telefonů, notebooků, tiskáren, fotoaparátů, domácích spotřebičů, zdravotnického zařízení, polovodičů a LED řešení. V 80 zemích celého světa zaměstnává více než 325 000 odborníků.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444