Nadělte si nové interiérové dveře od SOLODOOR ještě letos

Počátek roku 2012 se mimo jiné ponese ve znamení zvýšení daně z přidané hodnoty. To přinese i zvýšení nákladů souvisejících třeba s instalací nových interiérových dveří. Právě teď je poslední šance uspořit. A společnost SOLODOOR právě pro podzimní sezónu připravila nové atraktivní modely dveří.

Pokud plánujete výměnu či nákup nových interiérových dveří a současně počítáte i s jejich montáží, zpozorněte. Od roku 2012 se totiž mění sazba daně z přidané hodnoty. To znamená, že na veškeré montážní práce se místo nynějších 10 % bude vztahovat sazba 14 %. Podzimní měsíce jsou proto tím pravým časem, jak přemýšlet nejen o vánočních dárcích pro nejbližší, ale třeba i o tak praktických záležitostech, jako je vybavení bytu. Společnost SOLODOOR, která patří k předním domácím výrobcům interiérových dveří a zárubní, stále prodává za výhodné ceny roku 2010 a navíc připravila novinku v podobě rozšíření modelové řady SONET.

Nový SONET a pískovaná skla
Do rodiny SONET, která patří k vlajkovým řadám SOLODOOR, přibyly tři nové varianty, designované ve stylu nejmodernějších trendů. V rámci řady SONET uvádí SOLODOOR na trh rovněž zcela novou kolekci mimořádně atraktivního a žádaného prosklení s pískovanými vzory.

Modelová řada SONET se rozšířila o tři varianty se zajímavými formami prosklení: SONET IV charakterizují dvě úzké vertikální prosklené linie, SONET V disponuje atraktivním úhlopříčným prosklením a SONET VI nabízí decentní horizontální skleněnou linku. Všechny nové modely, stejně jako celou řadu SONET, nabízí SOLODOOR ve 13 CPL dekorech, bezpečnostní skla s tloušťkou 8 mm jsou k dispozici v pěti provedeních.

K osvědčeným interiérovým dveřím SONET I nově SOLODOOR přidává v současné době velmi žádaná skla s pískovanými grafickými vzory, a to v sedmi designových variantách. Speciální úprava skel pískováním umožňuje bohaté prosklení dveří volit i u místností, kde běžně požadujeme zachování intimity, tj. například u koupelen nebo ložnic.

Vybírejte v klidu domova
Místo běhání po obchodech či listování v tlustých katalozích stačí počítač s připojením k internetu. Společnost SOLODOOR totiž vyvinula moderní nástroj pro volbu nových dveří s pomocí počítače, takzvaný konfigurátor na adrese www.solodoor.cz. V této aplikaci jsou k nahlédnutí veškeré nové modely dveří i skel a samozřejmě i kompletní sortiment SOLODOOR. Konfigurátor umožňuje sestavu dveří a zárubní ladit do nejmenších detailů, přičemž se vše promítá do velmi kvalitní vizualizace přímo na obrazovce. V aplikaci lze vybírat modely dveří, volit různé povrchy, typ prosklení, nejrůznější doplňky a technické podrobnosti (rozměr dveří, pravé nebo levé dveře). Při každé změně parametrů se zároveň okamžitě zobrazí i informace o aktuální ceně. Zvolenou sestavu pak stačí jen vytisknout a zajít s ní k nejbližšímu prodejci SOLODOOR, nebo objednat dveře a zárubně přímo elektronicky.


 

15.11.2011 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • Yale

    Firma Yale vyrábí klíče, zámky a bezpečnostní systémy a dodává je milionům lidí do více než 125 zemí celého světa. Jako jedna z nejstarších mezinárodních značek patří Yale mezi nejznámější a nejrespektovanější jména mezi výrobci zámků. V její historii najdete zásadní novace pro celý průmysl. Představuje kvalitu, design, spolehlivost, důvěru a co je nejdůležitější – bezpečnost. Cílem společnosti Yale je dát zákazníkům pocit bezpečí, aby si mohli plně užívat života bez starostí a mít volnost výběru.

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444