Nadčasové retro v koupelně

Model RETRO od Dřevojasu

Model RETRO od Dřevojasu

Kvalitní materiály, retro tvary, návrh budoucnosti. Takové jsou hlavní parametry zcela nové kolekce koupelnového nábytku RETRO od Dřevojasu, který vznikl jako výsledek soutěže mladých designérských talentů.

Koupelnový nábytek RETRO na první pohled upoutá svým vzhledem. Dobře známé linie skříněk, ale i natolik typické podlouhlé nožičky mnohým připomenou nábytek padesátých let minulého století. Při osobním setkání s touto modelovou řadou - a poté i na dotek, ale zjistíte, že ohromující je masivnost použitých materiálů i jejich propracovanost v rámci celé sestavy. Právě nožičky nejsou nábytku jen pro parádu – jsou koncipovány tak, aby bez problému snesly váhu masivní „bytelné“ skříňky.
bydlinekStudenti pro Dřevojas

Studenti pro Dřevojas – to je název soutěže, kterou významný český výrobce koupelnového nábytku – Dřevojas, v. d. uspořádal pro nápadité české designéry a studenty architektury a interiérového designu. Právě návrh modelové řady RETRO v záplavě ostatních originálních námětů zaujal odbornou porotu a v současné době je pevnou součástí kolekce Dřevojas pro rok 2014. RETRO není jen běžnou modelovou řadou, ale atraktivním a exkluzivním produktem od nápaditého autora.
Povrch nejvyšší kvality
 
Povrchová úprava nábytku je zvolena dle nejmodernějších trendů – v laku. Ve standardní nabídce lze volit z varianty žluto zelené. Pro ty, kteří chtějí mít vše individuální a na míru, je možné na nábytku zkombinovat jakýkoliv odstín ze vzorníku barev RAL. Každý jistě ocení, že lakem nejsou opatřeny jen přední pohledové plochy. Koupelnový nábytek RETRO je lakován oboustranně, což dodává skříňkám luxusní punc.

Lakování - slovo odborníka

„Právě lakované povrchy jsou v nábytkářství velmi atraktivní a žádané. Společnost Dřevojas se pyšní nejmodernější lakovací linkou v Evropě. Proč je technologie nanášení laků tak důležitá? Čím vyspělejší a profesionálnější technologie, tím lepší vzhledové vlastnosti – hloubka barev a vyšší lesk, ale také vyšší odolnost proti přilnavosti prachu, mechanickému poškození, ale také slunečním paprskům nebo vlhkosti,“ říká Ing. Zdeněk Blažek, manager marketinu Dřevojasu, v. d., tradičního a ryze českého výrobce koupelnového nábytku.  
Promyšleno od umyvadla pro zásuvky
 
V případě řady RETRO bylo myšleno nejen na vzhled, ale také na praktické uspořádání skříňky. Ojedinělé je už samotné umyvadlo PLANE z umělého mramoru, které pokračuje ve formě odkládací desky přes celou plochu skříňky v šířce 120 cm. Tento poměrně netypický prvek velmi dobře ladí s konceptem nábytku a je také velmi praktický co do údržby a komfortu.  
 

Na první pohled nepodstatný detail – použití dřeva pro vnitřní prostor přihrádky podporuje masivní dojem a kvalitu zpracování celé sestavy, navíc vůni přírodního materiálu ocení vaše čichové buňky. Pro snadnou manipulaci byly použity výsuvy Hettich špičkové kvality – s doživotní garancí záruky. Tiché dovření zásuvky zajistí systém soft closing, který ji při zavření zbrzdí v pohybu.

Prodloužená záruka
 
„Standardní záruka na koupelnové výrobky z produkce Dřevojasu je poskytována na tři roky, což je při standardní dvouleté záruce skutečně exkluzivní – přidaná hodnota pro každého zájemce. Navíc – pokud si online zaregistrujete naše keramická umyvadla, dosáhnete na prodloužení záruky až na pět let. Tento servis si můžeme díky našim zkušenostem a lety prověřené výrobě dovolit,“ dodává Ing. Zdeněk Blažek z Dřevojasu.
Retro od skříňky až po zrcadlo

Řadu RETRO reprezentuje kromě již představené koupelnové skříňky s umyvadlem také sestava dalších doplňkových skříní, které lze opět barevně přizpůsobit každému vkusu. Jednoduchému, přesto působivému stylu kolekce, je uzpůsobeno také zrcadlo – jak jinak než pod označením model RETRO. Jeho minimalistický design dobře doplňuje výkonné LED diodové osvětlení LUXOR, které je již v ceně zrcadla. 
02.06.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444