Našli jsme pohodlnou sedačku, na které si konečně odpočinete

Také máte pocit, že jsou sedačky často nepohodlné? Jejich design může být dokonalý, ale příjemně sedět a relaxovat na nich nemůžete. Je čas to napravit novou, maximálně komfortní sedačkou. Jedna taková existuje. Báječně se na ní odpočívá a je za extrémně nízkou cenu.

Žijeme v uspěchaném světě, ve kterém na nás působí spousta stresových faktorů. Abychom se vnitřního neklidu a stresu mohli zbavit, je zapotřebí pravidelně a kvalitně relaxovat. K tomu by měla sloužit nejen kvalitní postel, ale i sedačka v obývacím pokoji. Doporučujeme koženou sedačku Cordoba s měkkými polštáři a příjemým povrchem, ze které se pro její pohodlí nebudete chtít zvednout. 

Díky originálnímu dekoru vynikne sedačka v každém interiéru a snadno s ní zkombinujete další bytové doplňky. „S černou barvou se v interiéru dobře pracuje. Dokáže vytvořit kontrast a poutá pohled. Proto se z černé sedačky může stát srdce obývacího pokoje,“ dodal designér společnosti JENA nábytek Jakub Šrom.

Elegantní oblé tvary působí velmi konejšivě, a proto se člověk v sedačce cítí v pohodě a bezpečí. Investujte do svého pohodlí. Kvalitní odpočinek se projeví na vašem psychickém i fyzickém stavu.
15.10.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444