Myčky Whirlpool bodují u evropských spotřebitelů

Společnost Whirlpool pokračuje ve svém vítězném tažení! Myčky Whirlpool totiž vítězí u spotřebitelů napříč celou Evropou. Úspěch myček Whirlpool v nezávislých evropských spotřebitelských testech jde ruku v ruce s nárůstem jejich prodeje.

Za uplynulé dva roky nasbíraly myčky Whirlpool celkem 24 ocenění v nezávislých spotřebitelských magazínech v rámci celé Evropy. Prestižní spotřebitelské magazíny, jako jsou britský WHICH?, francouzský Que Choisir, německý OKO-Institut či italský Alto Consumo udělily myčkám Whirlpool ocenění Best of Test (Nejlepší v testu) a Best Buy (Nejlepší tip na nákup).

Ze sortimentu myček Whirlpool nejčastěji bodovaly spotřebiče s unikátní technologií PowerClean vybavené 32 speciálními tryskami, které dokáží odstranit i tu nejodolnější špínu, navíc bez zvýšené spotřeby vody.

Se statistikami ocenění i prodejnosti myček Whirlpool jistě brzy významně zahýbá také unikátní novinka v sortimentu myček – parní myčka Whirlpool AquaSteam. Myčka využívající k mytí páru se právě uvádí na evropský trh včetně České republiky.
15.05.2008

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444