Modrá pyramida se dále profiluje jako banka pro rodinu

V loňském roce se Modrá pyramida začala profilovat jako „banka pro rodinu“, vedle stavebního spoření a úvěrů na bydlení nabídla rodinám další bankovní a pojišťovací produkty. V letošním roce chce nabídku dále rozšiřovat a zkvalitňovat, v duchu svého claimu „na rodině nám záleží“ připravila pro letošní rok také nový komunikační koncept.

NOVINKY

Spoření Mopísek a Mopy Junior
0d letošního roku připravila Modrá pyramida pro děti do 15 let Spoření Mopísek s uzavřením smlouvy do cílové částky 50 000 Kč bez poplatku, do 200 000 Kč se slevou 50 % (oproti úhradě za uzavření smlouvy, která činí 1 % CČ) a pro děti a mladé lidi do 21 let Spoření Mopy Junior, jehož výhodou je poloviční poplatek za uzavření smlouvy až do CČ 200 000 Kč. Rodiče tak mohou zahájit dětem spoření a vytvářet jim základ pro budoucí čerpání výhodného úvěru na bydlení a usnadnit jim tak start do života.

Hypoúvěr GARANT
Od 1. března 2008 rozšiřuje Modrá pyramida nabídku Hypoúvěrů a uvádí na trh novinku: Hypoúvěr GARANT s garantovanou úrokovou sazbou, splatností 20 let (10 let překlenovací úvěr + 10 let přidělený úvěr), i tento typ Hypoúvěru je možné čerpat s nulovou akontací, až na sto procent ceny nemovitosti, jeho úroková sazba bude pouze o 0,3 % vyšší než u běžného Hypoúvěru, tedy nyní 5,29 % p.a. pro variantu Hypoúvěr GARANT a 5, 89 % p.a. pro Hypoúvěr GARANT 100, ve fázi přiděleného úvěru je to pro obě varianty úroková sazba 5 % p.a.. Hypoúvěr je poskytován s úrokovou sazby 4,69 % p.a. při akontaci min. 35 % cílové částky, 4,99 % p.a. bez akontace a varianta Hypoúvěr 100 s úrokovou sazbou 5,59 p.a.

HYPOCENTRUM – novinka ve službách Modré pyramidy
Začátkem roku zahájila Modrá pyramida unikátní projekt, jako první ze stavebních spořitelen otevřela své Hypocentrum přímo v centru Prahy, v Jindřišské ulici 17. Klienti zde na jednom místě najdou vše co se týká bydlení – od financování až po nabídku nového bydlení. Podle slov ředitele Hypocentra Jiřího Lejnara by mělo být Hypocentrum největším hypotečním centrem v České republice, a to nejen díky obchodní ploše, ale hlavně počtem nabízených projektů a novostaveb a především rozsahem a kvalitou služeb pro klienty. V současnosti má Hypocentrum v nabídce 60 developerských projektů. Jedná se jak o byty tak rodinné domy v různé fázi rozestavěnosti. Nejsilnějšími partnery např. jsou: FINEP & partners a.s., České nemovitosti a.s., ING Real Estate Development CR, s.r.o CANABA Development s.r.o. a další. Unikátní je i otevírací doba Hypocentra. Vysoce kvalifikovaní poradci jsou připraveni se klientům věnovat v pracovní dny až do 21 hodin, v sobotu a v neděli do 18 hodin.

Aktuální nabídka
V březnu poskytuje Modrá pyramida Hypoúvěr a Hypoúvěr 100 bez poplatku za zpracování úvěru.

V roce 2007 uzavřela Modrá pyramida 124 117 smluv o stavebním spoření s cílovou částkou 35 mld. Kč, což je nárůst oproti roku předcházejícímu, kdy bylo uzavřeno 107 373 smluv s cílovou částkou 26,6 mld. Kč, poskytla 25 531 úvěrů v objemu 14 mld. Kč, což je 34% nárůst oproti roku předcházejícímu, kdy Modrá pyramida půjčila svým klientům na bydlení 10,5 mld. Kč.

Rostl také zájem o nové, tzv. modré produkty, které připravila Modrá pyramida ve spolupráci s Komerční bankou. Jde o: Modrou půjčku, Modrou kreditní kartu, Modré konto a Modré konto plus, Studentské konto G2 a vybrané podílové fondy. Za čtyři poslední měsíce roku 2007, kdy začala Modrá pyramida tyto produkty nabízet, bylo již uzavřeno 3 300 těchto produktů. Velký zájem je o Modrá konta, ale také o Modrou kreditní kartu a Modrou půjčku, kterou lze dobře kombinovat s klasickými úvěry na bydlení.

Více než 1 500 poradců Modré pyramidy s plnou nabídkou produktů stavebního spořeni, pojištění a bankovních produktů poskytuje vysoce kvalitní klientský servis v 256 prodejních místech po celé České republice. Především díky tomu dokázala Modrá pyramida již potřetí za sebou získat vysoce prestižní ocenění „Stavební spořitelna roku“.

Na dotazy jsou připraveni odpovídat:

André Léger, předseda představenstva a ředitel společnosti
Ing. Libor Löfler, místopředseda představenstva a první náměstek ředitele
Ing. Jiří Šperl, člen představenstva a náměstek ředitele
Ing. Aleš Mašanský, ředitel odboru marketingu a odbytu
Ing. Miroslav Hiršl, ředitel pro synergie s KB
Lukáš Kubín, ředitel marketingu

10.03.2008

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444