Modrá pyramida pro rodinu

Modrá pyramida, která momentálně zaznamenává historicky nejvyšší zájem o úvěry, se výrazně profiluje jako "banka pro rodinu". Svědčí o tom jak vysoce profesionální servis odborných poradců, kteří se doslova stávají „rodinnými finančními poradci“, tak široká nabídka produktů.

S výhodou můžete během září získat Hypoúvěr, který během tohoto měsíce poskytuje Modrá pyramida bez poplatku za vyřízení, čímž klient ušetří až 10 000 korun.

Od září Modrá pyramida také postupně rozšiřuje obchodní nabídku. Ve všech svých poradenských centrech a prostřednictvím sítě rodinných poradců bude nabízet další zajímavé produkty ze společné „dílny“ Modré pyramidy a Komerční banky, které jsou určené těm, kteří již mají nebo si založí stavební spoření u Modré pyramidy. Nejprve to bude Modrá půjčka, Modré konto a Konto G2, na podzim pak Modrá kreditní karta a modré konto Plus. Ještě před koncem roku pak Modrá pyramida zahájí prodej vybraných podílových fondů.

Modrá půjčka
Spotřebitelský úvěr umožňující překlenutí krátkodobého nedostatku menšího objemu finančních prostředků, až do výše 250 tisíc korun bez zajištění. Výhodou je bezplatné zpracování a vedení zdarma, bez penalizace je také možnost dřívějšího splacení půjčky. Součástí produktu je také pojištění schopnosti splácet pro případy, kdy se klient dostane do platební neschopnosti třeba ztrátou zaměstnání. Toto pojištění je zdarma. Nemalou výhodou je i prodloužení doby splatnosti až na 7 let díky němuž se sníží měsíční splátky a tak celkové zatížení klienta.

Modré konto a Modré konto plus
Plnohodnotné bankovní účty vedené v Komerční bance, jejichž součástí je platební karta, přímé bankovnictví (internetové nebo telefonní) a bezplatný výběr z bankomatu KB. Výhodou pro klienty Modré pyramidy je možnost bezplatného vedení těchto balíčků, pokud měsíční kreditní obrat na kontě přesáhne 15tisíc nebo 25 tisíc korun v případě Modrého konta Plus.

Konto G2
Velmi bohatý bankovní balíček připravila Komerční banka pro studenty středních a vysokých škol ve věku 15 až 30 let. Účet má označení G2 a opět v něm nechybí platební karta, internetové bankovnictví a řada dalších služeb.

Modrá kreditní karta
Kreditní karta s úvěrovým limitem až 250 tisíc korun. Speciálním benefitem této karty je to, že pokud klient s kartou utratí za rok více než 36 tisíc korun, neplatí žádné poplatky za vydání karty ani vedení úvěrového účtu.


Rodinný poradce
Další novinkou, kterou zástupci Modré pyramidy prezentovali na nedávné tiskové konferenci, je zmíněná síť rodinných poradců. Poradci v kontaktních místech se specializují na potřeby rodiny, poskytují všechny produkty spořitelny a kompletní poradenské služby. Kontakty, včetně fotografií poradců, najdete na stránkách www.modrapyramida.cz.
13.09.2007 | tz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444