Moderní řešení do obývacího pokoje

Kultura bydlení se během posledních desetiletí podstatně proměnila. Součástí obytných interiérů se stala moderní elektronika, vybavení bytů a domů využívá nové technologie a materiály a jeho široký výběr, který je na trhu k dispozici, umožňuje přizpůsobit bydlení modernímu životnímu stylu.

Obývací pokoj nepřestal být prostorem společného setkávání rodiny, zábavy a relaxace. Uplatnění v něm většinou stále nalézají obývací stěny a různé sestavy, ty však svůj design přizpůsobily novým požadavkům.


Obývací stěny pro rok 2012, které uspokojí dokonale funkčním moderním designem, nabízí společnost Nejlepší nábytek. Moderně řešené stěny poskytují dostatečný prostor pro velkou plochou obrazovku, stejně jako prostor pro umístění přehrávače a praktické ukrytí nevzhledných kabelů. Trendem ve vzhledu nábytku je uplatnění kontrastů, ten vytváří přírodní dezén korpusů a dvířka ve vysokém lesku s povrchem odolným proti poškrábaní. V současné době patří k trendům bílá a černá barva, dále se objevují odstíny jako smetanová nebo lila, z dekorů jsou to často vzhledově výrazný ořech a wenge. Nové obývací stěně dodá na efektu LED osvětlení skleněných polic s možností výběru barvy.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Obývací stěny a sestavy v moderním designu, který je charakteristický svou lehkostí, jednoduchými liniemi a mnohdy doplněn osvětlením, nabízí internetový obchod Nejlepší nábytek.cz za velice příznivé ceny, protože spolupracuje přímo s výrobci. Široká nabídka sestav a jejich prvků umožňuje zájemcům navrhnout si sestavu podle vlastních představ. Stěny lze kombinovat s praktickými komodami, které doplňují nabídku obývacích stěn v obdobných designech a lze je objednat samostatně nebo v kompletu s novou stěnou.

Výhodou internetového obchodu na adrese www.nejlepsi-nabytek.cz jsou nejen přijatelné ceny, ale také příjemné služby spojené s dodáním nábytku, k nimž patří i expresní dodávka obývacích stěn do 48 hodin.

04.01.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444