Moderní lepidlo s historií

Soutěž o balíček lepidel Pattex

Znáte Chemoprén? Kdo by ho neznal. Vždyť s ním lepili již naši rodiče a možná i prarodiče. V současné době je na trhu nepřeberné množství lepidel, ale Chemoprén zůstává pomocníkem, na kterého se vždy můžete spolehnout. Za ta léta dostal nový kabátek. Pod názvem Pattex Chemoprén dokáže pomoci vždy, když potřebujete.

Opravit či přilepit ovšem můžete mnoho věcí. Pattex Chemoprén nyní představuje širokou škálu výrobků pro různá lepení

Když potřebujete něco univerzálního a máte různé materiály, které budete lepit, pomůže Pattex Chemoprén Univerzál, můžete jej použít pro lepení plastů, třeba právě linolea, marmolea nebo korku. Vytvořit novou podlahu, nebo obložení stěn je s Chemoprénem hračka. Lepí i další materiály, jako je dřevo, sklo, kov, kůži či gumu. Pro lepení větších ploch je ideální balení v plechovce.

Když ovšem budete potřebovat jen malou opravu, bude úplně dostačovat Pattex Chemoprén v tubě. Díky speciální trysce se lepidlo se snadno nanáší a po správném uzavření vydrží déle. Lepidlo skvěle přilne k povrchu, velmi dobře drží, má velkou okamžitou pevnost a odolává vlhkosti.

Potřebujete extrémního siláka? Na silně namáhané spoje je ideální Pattex Chemoprén Extrém. Má neuvěřitelnou sílu, dokáže dokonce slepit řemenici, nevadí mu ani lepení izolací na místech, které jsou vystavované vyšším teplotám. Tohle je prostě silák na správném místě. Pattex Chemoprém má pochopení jak pro kutily, tak pro profesionály.
 

bydlinekZískejte balíček lepidel Pattex
Také si na Chemoprén pamatujete? Zapojte se do soutěže a vyzkoušejte jeho současnou podobu. Odpověď na otázku naleznete na: www.pattex.cz.

Soutěž trvala do 31. 8. 2016. Výhercům gratulujeme: Lída Malá, Petr Zastoupil, Josef Král

23.08.2016 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444