Moderní elektroinstalace a osvětlení

Kvalitní audio a video zařízení, komunikační technika, zabezpečovací zařízení a mnoho dalších produktů se ve stále větší míře stává nedílnou součástí našich domácností. Spotřebitelé také kladou stále větší důraz na jejich kvalitu, estetické vlastnosti i na komfort jejich ovládání. Instalace inteligentních systémů dnes umožňují z jakéhokoliv místa v domě ovládat osvětlení, zabezpečovací zařízení, rolety nebo audio soustavu.

Na komplexní řešení ovládání elektroinstalace a osvětlení se specializuje firma ELEKTRO&LUX s.r.o. Její nejpoužívanější instalací je systém TEBIS TX od předního světového výrobce v oboru, firmy Hager. Tento systém nabízí jednoduché a komplexní řešení požadavků na moderní elektrické instalace,které by bylo obtížné realizovat běžným způsobem. Jeho pomocí lze flexibilně a komfortně řídit osvětlení, žaluzie a rolety, vytápění jednotlivých místností apod. Na rozdíl od běžné elektrické instalace odpadá při jeho použití montáž klasických ovládacích obvodů s napětím 230V s běžnými domovními, neboť tyto obvody jsou nahrazeny jednoduchým vedením, tzv. sběrnicí tvořenou běžnou kroucenou dvoulinkou, kterou jsou všechny přístroje navzájem propojeny. Toto propojení umožňuje přiřadit jednotlivým ovladačům libovolné výstupy i jejich funkce a zároveň tyto funkce plně automatizovat.

Velký důraz klade firma také na design koncových ovládacích prvků (vypínače, zásuvky, stmívače atd.) Mezi nejpopulárnější designy patří elektro přístroje firem BTICINO, JUNG, POLO, ABB, GIRA. Tyto koncové prvky mohou být vyrobeny z ušlechtilých materiálů jako je sklo, dřevo, kov nebo dokonce přírodní kámen a lze jimi vyřešit jakýkoliv požadavek kladený na moderní elektroinstalaci.


Další službou, kterou společnost ELEKTRO&LUX s.r.o. poskytuje, jsou vnitřní komunikace v objektu. Odborní pracovníci firmy jsou schopni navrhnout a realizovat audio a video komunikátory v mnoha provedeních. Mezi nejžádanější patří tzv. videosady, které obsahují vše potřebné pro jednoduché zprovoznění videokomunikace v rodinném domě. Standardem je barevná LCD obrazovka a antivandalní provedení venkovní kamery.


Konečnou fází práce je řešení kvalitního osvětlení v interiéru i exteriéru budov. Firma ELEKTRO&LUX dováží osvětlení renomovaných italských výrobců jako jsou ARTEMIDE, IGUZZINI, OTY LIGHT, PANZERI, FABBIAN, MURANO DUE a mnoho dalších. ve své nabídce má také výběr z produkce českého výrobce svítidel, firmu ECO-DESIGN, jejíž výrobky vynikají kvalitním designem.

26.10.2006 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444