Moderní bazény pro moderní život

Potěšení pro tělo i duši, relax a pohodlí. To jsou dnešní požadavky na bazén. Toužíme po takovém, který nevyžaduje žádnou péči a slouží bez problémů naší zábavě a odpočinku. Chceme, aby se sám čistil, dezinfikoval, hlídal si pH vody, sám si reguloval nastavenou výšku hladiny a propíral si písek ve filtru. Jednoduše, aby nás nezatěžoval a dopřál nám co nejvíce času na skutečnou relaxaci a rodinu.

Není nic jednoduššího než si splnit tyto představy pořízením a zabudováním bazénu Compass a využitím toho nejlepšího z bazénových technologií, které trh nabízí. Úroveň odborného poradenství a servisu, odborná zdatnost montážních pracovníků, ale i nabídka kvalitních doplňků zaručují pohodlí a spokojenost zákazníků.

Australské know-how

V roce 1980 založil v Austrálii Ian Mewet s manželkou společnost Compass a vytvořil tak základ pro rozvoj a výrobu bazénů. Ve snaze vyrobit dokonalý bazén si stanovili základní principy. Kromě neustálé práce na vývoji a rozvoji produktů si kladli za cíl dosáhnout optimálního poměru mezi jejich kvalitou a cenou. Prioritou společnosti bylo také dodržovat vysokou kvalitu služeb. Průlomovým se stal rok 1993, kdy společnost přišla s novou patentovanou technologií keramických kompozitních bazénů, které mají keramické jádro a unikátní povrchovou úpravu Bi-luminite. Změnil se vzhled a kvalita bazénů. Další významnou událostí bylo zavedení samočisticího bazénu Compass Vantage Systém v roce 1997.

Výhody keramicko - kompozitních bazénů

Společnost Compass Manufacturig Europe s. r. o. se sídlem v Senci vznikla v roce 2004. Převzala všechny zkušenosti mateřské společnosti a začala s výrobou keramických kompozitních bazénů. Zárukou minimálně stejné kvality výrobků jako v Austrálii je dodržování vzpomínaných zásad při jejich vývoji a výrobě. Proto dnes společnost nabízí na našem trhu bazény s následujícími výhodami:

  • Exkluzivní 3D zářivý povrch bez pórů
  • 20-ti letá záruka vůči osmóze
  • Absolutní vodotěsnost
  • Keramické jádro(patent PN 1690) zabezpečuje tuhost bazénu
  • Rychlá a jednoduchá montáž
  • Osazení na štěrkové lože bez betonování
  • Zaručená kvalita bazénů neustálou kontrolou výrobního procesu
  • Přísné dodržování ověřené australské technologie
  • Odborné poradenství při výrobě a umístění bazénu
  • Rychlá a kvalitní montáž bazénu
  • Perfektní servis a péče
Česká firma Compass Pools CZ začala spolupracovat se společností Compass Manufacturing Europe v roce 2004. Spojila tak své dlouholeté zkušenosti v oblasti prodeje bazénů na českém trhu, které získala jako firma POOL-SERVIS (působící na trhu od roku 1994) se silnou společnost Compass Group, která v této době prodávala nejvíce kompozitních keramických bazénů na světě.

Bohatý výběr velikostí, tvarů i barev

Ve snaze vyhovět požadavkům nejširšího okruhu zákazníků přichází společnost Compass Pools CZ s nabídkou širokého rozměrového a barevného spektra bazénů.

Typová řada Riverina
Bazény se vyrábějí v rozměrech od 6,7 m do 10,6 m. Mají moderní a elegantní design vyznačující se širokým schodištěm s pozvolně se svažujícím dnem a bezpečnostními madly na podélných stranách bazénu. V hlubší části má oddychovou zónu.

Typová řada X-Trainer
Bazény se vyrábějí v rozměrech od 5,8 m do 8,2 m a novinkou jsou bazény s označením XL-Trainer s délkami 9,10,11 m a šířkou 4 m. Jsou obdélníkového tvaru se šikmým dnem, vybavené širokým a pohodlným schodištěm na obou stranách a relaxačními zónami v hlubší části. Tato řada umožňuje při své šířce plavat ve dvou drahách vedle sebe. Bazény jsou předurčené na osazení plovoucí lamely na zakrytí hladiny, což zamezuje tepelným ztrátám přes hladinu. Madla, zakomponovaná v tělese bazénu, garantují perfektní bezpečnost pro malé děti nebo zvířecí miláčky.

Typová řada Java
Bazén je vhodný pro lidí vyžadující pohodlí a krásu. Vyrábějí se v rozměrech 8,5 a 10 m. Mají rovné dno, velmi pohodlné a široké románské schodiště a dvě oddychové zóny. Novinkou je modle XL-Java 120 s rozměry 110,4 x 4 m se šikmým dnem, ke kterému je možné nainstalovat plovoucí lamely.

Typová řada Briliant
Bazény se vyrábějí v rozměrech 6,6 a 7,5 m. Jedná se o model, ve kterém se snoubí krása a jednoduchost. Obdélníkový tvar a rovné dno garantují vzhledem k jednoduché a rychlé stavební přípravě výborný poměr kvality a ceny. Novinkou je zcela nová série barevných provedení Nova Color, barevné provedení Bi-luminite Colors doplnila barva Granit. Řada nyní obsahuje až šest možných variací barev bazénu. Série Solid Colors v provedení Compass Blue nebo Papirus White je určená hlavně konzervativním fanouškům bazénů.

Péče o bazén

Pro minimalizaci potřeby starat se o bazén, nabízí společnost Compass Pools několik technologií. Především jde o samočisticí systém Vantage, který se zabuduje do bazénu přímo při výrobě. Zabezpečí perfektní čistotu bez vysávání, postará se o rovnoměrnou cirkulaci vody s minimálními nároky na elektrickou energii, a přitom je stoprocentně bezpečný.

Společnost Compass Pools věnuje velkou pozornost kvalitě, designu a funkčnosti každé části, která se používá při montáži bazénů. Všechny části jsou navrženy a optimalizovány tak, aby splňovaly všechny příslušené evropské normy. Optimální funkčnost celého bazénu zaručuje použití originálních částí značky Compass.

Samozřejmostí je tedy garantovaná kvalita technologií a doplňků jako jsou skimmery a trysky, filtrace, světla s technologií LED, protiproudy, výměníky a tepelná čerpadla vzduch - voda na ekonomický ohřev bazénové vody. Solonizační zařízení řady Ecomatik zabezpečí perfektně čistou a zdravotně nezávadnou vodu. Elektrolýzou slané bazénové vody zabezpečí přístroj ESC pH 16 dokonalou dezinfekci plynným chlorem, generovaným v cele zabudované v technologii bazénu. Průběžně sleduje a vyhodnocuje pH a v případě potřebu ho upraví tak, abyste se mohli bezstarostně koupat.

21.04.2010 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444