Moderní a úsporné vytápění rodinných domů

V současné době se krby nebo krbová kamna stávají významným zdrojem vytápění rodinných domů. Tento trend je naprosto logický, uvědomíme-li si, jak klesá energetická náročnost moderních domů. Moderní krby dnes neslouží jen jako příjemný designový doplněk domácnosti vyzařující zdravé sálavé teplo, ale především jako významný zdroj ekologicky vyrobené energie. 

Moderní prosklené a esteticky ztvárněné topeniště, centrální přívod externího vzduchu, automatická regulace hoření pro dosažení vysoké účinnosti spalování, moderní akumulační materiály spojené s elegantní keramikou Hein. To vše dohromady vytváří zdroj sálání příjemného a zdravého naakumulovaného tepla ještě dlouho po dohoření posledního kousku dřeva - biopaliva. Velký zájem zákazníků zaznamenávají také krbové vložky s teplovodním výměníkem a jejich možnost propojení s topným systémem celé domácnosti. Kromě již zmiňovaného sálavého tepla a estetického pohledu na hořící oheň majitel domu navíc dosáhne výrazných energetických úspor.
O společnosti
Český výrobce Romotop se od roku 1992 zabývá výrobou krbových kamen a krbových vložek. Malosériová výroba několika modelů se během několika let dynamicky přetransformovala na firmu s nejmodernějším technologickým zázemím a silným konstrukčním potenciálem. Dnes patří firma Romotop nejen mezi nejvýznamnější evropské výrobce, ale také mezi významné inovátory. 

Inovace v oblasti rohových krbových vložek
Dlouho očekávaná nová generace rohových krbových vložek Romotop řady Angle tak přináší výrazný posun v této oblasti a malou revoluci mezi rohovými krbovými vložkami. Mezi hlavní aspekty u nové řady krbových vložek Romotop Angle patří zejména: 

  • estetika hoření s unikátním vedením spalin, kdy plamen hoří rovně a nedochází tak ke špinění skla
  • kvalita spalování pomocí systému DOUBLE SPIN (systému dvou deflektorů) a těsnosti spalovací komory
  • nový systém zavěšení dvířek s prosklením, díky kterému nedochází k praskání skla a nežádoucímu drhnutí pojezdů
  • ergonomické otevírání dveří doplněné o konvekční klapku Romotop, která odvádí přebytečné teplo z prostoru nad dvířky a zároveň zachovává těsnost konvekce 
Chtějte kvalitu i design zároveň 
Krbové vložky Romotop Angle nabízí skutečný komfort užívání, kvalitu spalování vzhledem k životnímu prostředí a ve spojení s kvalitní krbovou obestavbou realizovanou odborníkem v oboru též vytoužený design. Firma Romotop nabízí komplexní služby, poskytuje poradenství včetně odborného servisu a konzultace s renomovanými odborníky.


Krbová kamna Romotop jsou bezesporu nosným programem tohoto českého výrobce a jsou dnes velice žádaným estetickým doplňkem interiéru. Jejich výhodou je okamžitá instalace, minimální stavební úpravy a nižší pořizovací cena ve srovnání s větší a cenově náročnější krbovou obestavbou. Několik desítek modelů krbových kamen značky Romotop ztvárněných v  moderním designu, s širokou škálou barevných kombinací keramiky Hein vlastní výroby, přírodního kamene, pískovce nebo skla umožňuje výběr kamen do jakéhokoli interiéru.  
 
Ať už preferujete krbová kamna nebo větší krbové obestavby, můžete se spolehnout na tým odborníků firmy Romotop a jejich silného zázemí proškolených partnerů.  
23.09.2013
  • Romotop spol. s r.o.

    ROMOTOP patří mezi evropské lídry ve výrobě krbových kamen a vložek, jehož produkty používá již více než milión domácností po celém světě. Krbová kamna a krbové vložky ROMOTOP oslovují své zákazníky prvotřídním designem, špičkovou kvalitou dílenského zpracování a inovativním řešením procesu spalování dřeva.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444